Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Język AngielskiAngielski
Audiobook MP3
Audiobook History of English Food Clarissa Dickson Wright
Kod Libristo: 40203222
Wydawnictwo RH AudioGo, kwiecień 2012
In this major new history of English food, Clarissa Dickson Wright takes the reader on a journey fro... Cały opis
? points 27 b
45.31
Dostępna Produkt cyfrowy - wysyłamy od razu


Mogłoby Cię także zainteresować


Gold Experience B2 Class Audio CDs Lynda Edwards / Audio
common.buy 122.03
Power of Six Pittacus Lore / MP3
common.buy 49.91
Thief! Malorie Blackman / MP3
common.buy 34.10
Bunny & the Bully / Twarda
common.buy 72.81
A WORLD WE CANNOT SEE JIM PAPOULIS / Nuty
common.buy 25.60
Worte, die man mir nicht sagt, 2 Audio-CD Véronique Poulain / CD Audio
common.buy 68.01
Pimsleur Conversational Russian Pimsleur / CD Audio
common.buy 170.15
Kirchenmusik a.d.Zeit Christian IV The Hilliard Ensemble / CD Audio
common.buy 91.32
Tempest's Legacy Nicole Peeler / Digital
common.buy 50.61
The Shepherdess of Siena Linda Lafferty / CD Audio
common.buy 72.41
Rakkauden salaisuus Cartland / MP3
common.buy 40.70
Siempre el amor Sarah Morgan / Adobe ePub
common.buy 13.79
La Venus a la fourrure Sacher-Masoch / MP3
common.buy 30.50
Knaresborough History Tour Paul Chrystal / Adobe ePub
common.buy 23.50

In this major new history of English food, Clarissa Dickson Wright takes the reader on a journey from the time of the Second Crusade and the feasts of medieval kings to the cuisine - both good and bad - of the present day. She looks at the shifting influences on the national diet as new ideas and ingredients have arrived, and as immigrant communities have made their contribution to the life of the country. She evokes lost worlds of open fires and ice houses, of constant pickling and preserving, and of manchet loaves and curly-coated pigs. And she tells the stories of the chefs, cookery book writers, gourmets and gluttons who have shaped public taste, from the salad-loving Catherine or Aragon to the foodies of today. Above all, she gives a vivid sense of what it was like to sit down to the meals of previous ages, whether an eighteenth-century labourer's breakfast or a twelve-course Victorian banquet or a lunch out during the Second World War. Insightful and entertaining by turns, this is a magnificent tour of nearly a thousand years of English cuisine, peppered with surprises and seasoned with Clarissa Dickson Wright's characteristic wit.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo