Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

101 Things I Learned In Culinary School

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka 101 Things I Learned In Culinary School Louis Eguaras
Kod Libristo: 04079949
Wydawnictwo Little, Brown Book Group, maj 2010
Louis Eguaras, a renowned chef at the Le Cordon Bleu Program at the California School of Culinary Ar... Cały opis
? points 38 b
64.71
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Art of Electronics: The x Chapters Paul Horowitz / Twarda
common.buy 273.24
TOP
Herbal Medicine-Maker's Handbook James Green / Miękka
common.buy 85.16
ALIEN VS PREDATOR: ARMAGEDDON Tim Lebbon / Miękka
common.buy 62.52
Rother Wanderführer Israel Winfried Borlinghaus / Miękka
common.buy 62.22
Blood Heir AM LIE WEN ZHAO / Miękka
common.buy 44.37
She Was the Storm Cherie Avritt / Miękka
common.buy 29.01
Living Economics Peter J. Boettke / Miękka
common.buy 140.01
S devianty na věčné časy! Eduard Vacek / Miękka
common.buy 21.73
Makramee - Wohnideen und Accessoires Wiebke Krabbe / Miękka
common.buy 80.37
Contratación de la innovación ANTONIO SERRANO ACITORES / Miękka
common.buy 86.65
Psychology of Pro-Environmental Communication Christian A. Klockner / Twarda
common.buy 516.18
Too Fast to Think Chris Lewis / Miękka
common.buy 92.74
Our Favorite Grilling Recipes with Photo Cover Gooseberry Patch / Pierścieniowa
common.buy 34.70
Palace of Heavenly Pleasure Adam Williams / Miękka
common.buy 46.86

Louis Eguaras, a renowned chef at the Le Cordon Bleu Program at the California School of Culinary Arts, provides readers with a terrific overview of what is truly involved in the preparation, cooking, and presentation of meals. He also provides invaluable insights into just what is involved in making this one's chosen profession. The book will feature a wide range of illustrated lessons, from how to properly hold a knife...to the history of food...from food preparation and presentation...to restaurant hospitality and management, and much more. The book will be presented in the distinctive and highly-attractive packaged style of 101 THINGS I LEARNED IN ARCHITECTURE SCHOOL, and will be the perfect gift for anyone who is thinking about entering culinary school, is already enrolled, or even just the casual chef.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo