Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Advanced Bread and Pastry

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Advanced Bread and Pastry Michel Suas
Kod Libristo: 04216382
Wydawnictwo Cengage Learning, Inc, kwiecień 2008
Advanced Bread and Pastry, A Professional Approach is a comprehensive guide to bread, viennoiserie,... Cały opis
? points 231 b
394.90
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 168.45
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.89
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 138.20
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.48
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 297.85
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 131.89
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 237.35
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 237.35
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 214.92
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.28
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 115.57
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Twarda
common.buy 92.63

Advanced Bread and Pastry, A Professional Approach is a comprehensive guide to bread, viennoiserie, and pastry that is designed for students, professionals, and enthusiasts. Balancing a respect for tradition with modern approaches to method and technique, Advanced Bread and Pastry unites appealing presentation and indispensable instruction. It is written to help today's baker respond to the recent evolution of ingredients, products, and presentation. The recipes (called formulas) are based on a variety of classica methods and processes. With this strong foundation of knowledge, a baker or pastry chef can develop further skills, experiment with new ideas, and understand any formula.

Informacje o książce

Pełna nazwa Advanced Bread and Pastry
Autor Michel Suas
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2008
Liczba stron 1056
EAN 9781418011697
ISBN 141801169X
Kod Libristo 04216382
Wydawnictwo Cengage Learning, Inc
Waga 3108
Wymiary 224 x 198 x 20
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Perfect Loaf / Twarda
common.buy 125.58
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 185.87
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 138.20
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 155.63
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 138.40
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 71.20
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 119.47
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 144.51
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.06
Kitchen Confidential Anthony Bourdain / Twarda
common.buy 95.44
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 79.21
Culinary Artistry A Dorenburg / Miękka
common.buy 97.94
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 550.94
Devil in the Kitchen Marco Pierre White / Miękka
common.buy 51.67

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo