Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Advances in Baking Technology

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Advances in Baking Technology B. S. KAMEL AND C. E. STAUFFER
Kod Libristo: 05338226
Wydawnictwo Chapman and Hall, styczeń 1992
Designed principally for food technologists in the baking industry, this reference work examines ing... Cały opis
? points 154 b
262.48
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 133.84
TOP
Lune / Twarda
common.buy 130.73
Sweet Side of Sourdough / Miękka
common.buy 79.12
Pains Click & Cook by Karima / Miękka
common.buy 113.33
Canadian Methodist Women, 1766-1925 Marilyn Fardig Whiteley / Twarda
common.buy 468.15
Design on the Edge David W. Orr / Miękka
common.buy 38.50
Cadillac Couches Sophie B Watson / Miękka
common.buy 86.92
Der Eifelsteig Peter Stollenwerk / Twarda
common.buy 144.04
Dawn of the Metal Age Jonathan M. Golden / Twarda
common.buy 904.90
Childhood Obsessive Compulsive Disorder Greta Francis / Twarda
common.buy 720.54

Designed principally for food technologists in the baking industry, this reference work examines ingredients and progress in basic bread production, such as microwave baking, extrusion, the freezing of doughs and other baked products, and test methods.

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo