Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Advances in Food Biotechnology

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Advances in Food Biotechnology Ravishankar Rai V
Kod Libristo: 09268770
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, grudzień 2015
The application of biotechnology in the food sciences has led to an increase in food production and... Cały opis
? points 726 b
1 234.11
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Triathlete's Training Bible Joe Friel / Miękka
common.buy 93.82
TALK LIKE TED Carmine Gallo / Twarda
common.buy 107.68
My Little Garage Louise Buckens / Twarda
common.buy 70.89
100 Filmklassiker des 20. Jahrhunderts Jürgen Müller / Twarda
common.buy 73.18
Live In Verona, 1 DVD Ludovico Einaudi / DVD
common.buy 100.40
Ecclesiastical Knights Sam Conedera S J / Twarda
common.buy 295.14
Shadow Cat Gillian Cross / Miękka
common.buy 33.29
Informatics Handbook S.A. Fist / Miękka
common.buy 793.69
Europas Angst vor der Religion José Casanova / Twarda
common.buy 85.64
Romance and Rights Alex Lubin / Miękka
common.buy 187.05
Technology Versus Ecology Robert A. Schultz / Twarda
common.buy 818.82
Public Health Ethics: Cases Spanning the Globe Drue H. Barrett / Twarda
common.buy 246.58
Great Nation in Decline QUINLAN / Miękka
common.buy 322.46
From Fourier Analysis to Wavelets Luiz Velho / Twarda
common.buy 516.10
Tasted Words Titilayo Falade / Twarda
common.buy 137.09

The application of biotechnology in the food sciences has led to an increase in food production and enhanced the quality and safety of food. Food biotechnology is a dynamic field and the continual progress and advances have not only dealt effectively with issues related to food security but also augmented the nutritional and health aspects of food. Advances in Food Biotechnology provides an overview of the latest development in food biotechnology as it relates to safety, quality and security. The seven sections of the book are multidisciplinary and cover the following topics: - GMOs and food security issues - Applications of enzymes in food processing - Fermentation technology - Functional food and nutraceuticals - Valorization of food waste - Detection and control of foodborne pathogens - Emerging techniques in food processing Bringing together experts drawn from around the world, the book is a comprehensive reference in the most progressive field of food science and will be of interest to professionals, scientists and academics in the food and biotech industries. The book will be highly resourceful to governmental research and regulatory agencies and those who are studying and teaching food biotechnology

Informacje o książce

Pełna nazwa Advances in Food Biotechnology
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2015
Liczba stron 752
EAN 9781118864555
ISBN 1118864557
Kod Libristo 09268770
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 1486
Wymiary 195 x 251 x 38
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo