Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

All About Braising

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka All About Braising Molly Stevens
Kod Libristo: 02596162
Wydawnictwo WW Norton & Co, październik 2004
From the perfect pot roast to the fragrant complexity of braised endive, there's no food more satisf... Cały opis
? points 75 b TOP TOP
127.27
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
JOSHUA WEISSMAN TEXTURE OVER TASTE WEISSMAN JOSHUA / Twarda
common.buy 82.17
TOP
All About Roasting Molly Stevens / Twarda
common.buy 127.27

From the perfect pot roast to the fragrant complexity of braised endive, there's no food more satisfying than a well-braised dish. The art of braising comes down to us from the earliest days of cooking and today it remains as popular and as uncomplicated as ever. Everything you need to know is here, including a thorough explanation of the principles of good braising with helpful advice on the best cuts of meat, the right choice of fish and vegetables, and the right pots. Molly Stevens gives 125 reliable, easy-to-follow recipes for meat, poultry, seafood and vegetables, for both quick-braised and slow-cooked dishes, along with planning tips highlighting the fact that braised foods taste just as good, if not better, as leftovers.

Informacje o książce

Pełna nazwa All About Braising
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2004
Liczba stron 496
EAN 9780393052305
ISBN 0393052303
Kod Libristo 02596162
Wydawnictwo WW Norton & Co
Waga 1242
Wymiary 209 x 257 x 32
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Knife Drop Author Nick DiGiovanni / Twarda
common.buy 102.42
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 134.09
TOP
The Wok J. Kenji López-Alt / Twarda
common.buy 179.29
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 272.89
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 395.77
TOP
At the Mountains of Madness Francois Baranger / Twarda
common.buy 123.46
TOP
Guga / Twarda
common.buy 101.82
TOP
Behind Closed Doors B. A. Paris / Miękka
common.buy 37.27
TOP
Korean Home Cooking Sohui Kim / Twarda
common.buy 133.69
TOP
Living an Examined Life James Hollis / Miękka
common.buy 64.53
Sunny Bunnies: Colors, Shapes, Numbers & Opposites Digital Light Studio LLC / Twarda
common.buy 49.20

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo