Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

America the Edible

Książka America the Edible Adam Richman
Kod Libristo: 01283930
Wydawnictwo Rodale Incorporated, wrzesień 2011
In "America the Edible", Travel Channel host Adam Richman tackles the ins and outs of American cuisi... Cały opis
? points 35 b
58.96
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Blood and Gold Anne Rice / Miękka
common.buy 34.87
Kultura proti přírodě Josef Smajs / binding.
common.buy 5.29
Bangkok Tattoo John Burdett / Miękka
common.buy 51.46
Pod orechom tma Mathej Tomka / Twarda
common.buy 25.08
Mein gesunder Shih Tzu Lowell Ackerman / Twarda
common.buy 48.17
Music and the Social Model Jane Williams / Miękka
common.buy 130.32
But I Wanted a Pony! Anne Taintor / Twarda
common.buy 57.26
Family and Social Change Angelique Janssens / Miękka
common.buy 259.36
Flieg' Dein Leben - Werde Schwere los Jürgen Becher / Miękka
common.buy 55.36
Data Complexity in Pattern Recognition Mitra Basu / Twarda
common.buy 795.58
Logic for Learning John W. Lloyd / Miękka
common.buy 262.26
La vie est breve et le desir sans fin Patrick Lapeyre / Miękka
common.buy 53.66

In "America the Edible", Travel Channel host Adam Richman tackles the ins and outs of American cuisine, demonstrating his own unique brand of culinary anthropology. Believing that regional cuisine reveals far more than just our taste for chicken fried steak or 3-way chilli, Richman explores the ethnic, economic, and cultural factors that shape the way we eat - and how food, in turn, reflects who we are as a nation. Richman uses his signature wit and casual charm to take you on a tour around the country, explaining such curiosities as why bagels are shaped like circles, why fried chicken is so popular in the South, and how some of the most iconic American food - hot dogs, fries, and soda - are not really American at all. Writing with passion, curiosity, and a desire to share his knowledge, he includes recipes, secret addresses for fun and tasty finds, and tips on how to eat like a local from coast to coast.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo