Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

EPI and fMRI Assessment of the Effect of Viscosity on Satiety

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka EPI and fMRI Assessment of the Effect of Viscosity on Satiety Benito de Celis Alonso
Kod Libristo: 06917732
Wydawnictwo Scholars' Press, październik 2013
This work describes a group of MRI studies developed to assess the effect of meal viscosity on satie... Cały opis
? points 178 b
302.81
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Wrexham to New Brighton Keith Smith / Twarda
common.buy 113.96
Michel Houellebecq. Sexuellement correct Murielle Lucie Clement / Miękka
common.buy 151.95
Wie W hlen Neub rger? Andreas M. Wüst / Miękka
common.buy 284.76
Organizaciya olimpiad po russkomu yazyku Ju. G. Smirnova / Miękka
common.buy 153.25
Claim, Intent, and Persuasion Carmelo Mazza / Miękka
common.buy 516.10
Genetics and Genomics for the Cardiologist Gian Antonio Danieli / Miękka
common.buy 516.10
quadro misterioso Tea Stilton / Miękka
common.buy 49.15
They Said It Couldn't Be Done! Charles R Hawley / Twarda
common.buy 109.57
Practical Seamanship David S. Yetman / Miękka
common.buy 65.60
Escape from Chickamauga Vanessa Isitt / Miękka
common.buy 214.57
Zapowiedź
Safety Crimes Dave Whyte / Twarda
common.buy 1 036.69

This work describes a group of MRI studies developed to assess the effect of meal viscosity on satiety in humans. It focuses on the interactions of meal viscosity with three organs: mouth, stomach and brain. Alginates are compounds derived from seaweed which have different viscosities depending on their chemical environment. This makes them ideal for controlling the viscosity of meals. MRI and rheology were used to characterize these compounds in-vitro. This provided important information for their use in further in-vivo studies. Alginates were employed in a four-way study comparing the effect of meal viscosity between mouth and stomach. Results showed different gastric accommodation rates, dilution and emptying times depending on the meal. Satiety effects of oral viscosity were found to be negligible only when the stomach was full or had the viscous meal in it. A further study assessed the effect of stomach acid concentration on the formation of gels. Acid intake increased gel production. Finally, an fMRI study determined the cortical representation of oral viscosity. Neuronal activity increased with oral viscosity in the right parietal operclum and the left insular regions.

Informacje o książce

Pełna nazwa EPI and fMRI Assessment of the Effect of Viscosity on Satiety
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 152
EAN 9783639702415
ISBN 3639702417
Kod Libristo 06917732
Wydawnictwo Scholars' Press
Waga 231
Wymiary 152 x 229 x 9
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo