Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Antibiotic Residues in Foods of Animal Origin

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Antibiotic Residues in Foods of Animal Origin Mohamed Bedair M. Ahmed
Kod Libristo: 13513782
Wydawnictwo LAP Lambert Academic Publishing, listopad 2015
This book is an attempt to highlight the contamination problem of animal origin foods by antibiotic... Cały opis
? points 146 b
247.42
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-11 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


I Spy Christmas Dean A. Anderson / Miękka
common.buy 44.67
La casa Danielle Steel / Miękka
common.buy 52.35
de Ti Depende Ignacio Alvarez De Mon / Miękka
common.buy 102.51
L'étonnante efficacité du Magnésium Ana Maria Lajusticia Bergasa / Miękka
common.buy 88.55
Continuing Professional Education Continuing Professional Education Round Table / Twarda
common.buy 745.76
Computer Security - ESORICS 2016 Ioannis Askoxylakis / Miękka
common.buy 261.68
Antonio Manuel: I Want to ACT, Not Represent Claudia Calirman / Twarda
common.buy 123.05
Hungary at War Eby / Miękka
common.buy 114.68
Shiloh's Reading Log Martha Day Zschock / Miękka
common.buy 38.78

This book is an attempt to highlight the contamination problem of animal origin foods by antibiotic residues. Where the book clarified the adverse effects on human health when consuming contaminated foods by antibiotics. The book also explained the most appropriate methods of estimating the residues of these antibiotics in different kinds of foods. As well, comparing the obtained concentrations by the maximum permissible limits according to the European legislation. In addition to the above, the book has clarified the effect of the household ways of cooking on the degradation ratios for antibiotics present in these foods. Finally, the book has been ended with some recommendations that would help to solve the problem of the presence of antibiotic residues in foods, thus protecting the public health.

Informacje o książce

Pełna nazwa Antibiotic Residues in Foods of Animal Origin
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 160
EAN 9783659903311
Kod Libristo 13513782
Waga 255
Wymiary 150 x 220 x 10
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo