Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Anticancer Properties Of Fruits And Vegetables: A Scientific Review

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Anticancer Properties Of Fruits And Vegetables: A Scientific Review Ajaikumar B. Kunnumakkara
Kod Libristo: 05070986
Wydawnictwo World Scientific Publishing Co Pte Ltd, luty 2015
An estimated 12.6 million people are diagnosed with cancer every year and 7.6 million people die of... Cały opis
? points 406 b
694.22
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 19-25 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Little Guide Book: Asian Leaves & Roots Devagi Sanmugam / Miękka
common.buy 61.18
Takový Žalman Michal Huvar / Twarda
common.buy 19.15
Blacker Than Blue Rebekah Weatherspoon / Miękka
common.buy 64.39
Quantum Optics for Beginners Mohamed Ridza Wahiddin / Twarda
common.buy 670.45
Management Of Service Businesses In Japan Noriyuki Imai / Twarda
common.buy 528.41
Nelson Mathematics 7 Student Book Marian Small / Miękka
common.buy 398.41
Blues/Rock Improv Jon Finn / Miękka
common.buy 145.34
Medical Education in the Millennium Rees Jolly / Twarda
common.buy 872.97
Birth of American Feminism Bernhard / Miękka
common.buy 193.18
Lazer, juventude e as propagandas de cerveja Mayara Bertolo / Miękka
common.buy 239.32

An estimated 12.6 million people are diagnosed with cancer every year and 7.6 million people die of the disease annually. Numerous lines of evidence suggest that lifestyle and nutrition play an important role in cancer development. As for nutrition, diets that are rich in fruits and vegetables have been shown to lower the risk of cancer incidence. In addition, several phytochemicals that are present in fruits and vegetables have been scientifically established to have cancer preventive and therapeutic properties. The primary aim of the book is to educate the public about the benefits of fruits and vegetables as they relate to cancer and the potential of these natural foods to contribute to the possibility of a cancer-free life. The active ingredients and modes of actions of fruits and vegetables will also be discussed, along with their chemo-preventive aspects. This clearly written, comprehensive guide will examine the properties of these natural foods and substances on a cancer-by-cancer basis. Thus, it will not only inform the general public but also provide a valuable reference for scientists and other professionals working in this area.

Informacje o książce

Pełna nazwa Anticancer Properties Of Fruits And Vegetables: A Scientific Review
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2015
Liczba stron 404
EAN 9789814508889
ISBN 9814508888
Kod Libristo 05070986
Waga 782
Wymiary 156 x 237 x 22
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo