Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Antioxidants in Muscle Foods - Nutritional Strategies to Improve Quality

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Antioxidants in Muscle Foods - Nutritional Strategies to Improve Quality E. Decker
Kod Libristo: 04889672
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, luty 2000
A complete guide to the use of dietary antioxidants in muscle food products Advances in food and ani... Cały opis
? points 706 b
1 207.20
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Steppenwolf Kurt Beals / Twarda
common.buy 115.36
Interspecies Reviewers, Vol. 4 AMAHARA / Miękka
common.buy 49.05
Everybody's Daughter, Nobody's Child Jane Lapotaire / Miękka
common.buy 152.28

A complete guide to the use of dietary antioxidants in muscle food products Advances in food and animal science have given rise to a variety of nutritional strategies for improving the quality of muscle food products, from livestock to fish. Antioxidants in Muscle Foods describes a new methodology in this emerging field, which involves the use of dietary antioxidants to improve meat quality while avoiding exogenous food additives or packaging procedures. Through expert contributions by leading scientists from around the globe, this important book answers questions about the science and technology, benefits, and concerns associated with antioxidant supplementation in muscle foods. Photographs, illustrations, charts, and tables accompany in-depth discussions on: Oxidative processes in muscle foods Dietary strategies for improving the oxidative stability of muscle foods The beneficial impact of vitamin E supplementation on meat quality Economic and safety implications of nutritionally modified meat Food industry applications involving meat, poultry, and seafood Animal nutrition and muscle biochemistry New areas where nutritional strategies can improve meat quality

Informacje o książce

Pełna nazwa Antioxidants in Muscle Foods - Nutritional Strategies to Improve Quality
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2000
Liczba stron 512
EAN 9780471314547
ISBN 0471314544
Kod Libristo 04889672
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 880
Wymiary 163 x 240 x 33
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo