Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Antioxidants in seasoning herbs during drought, storage and processing

Język NiemieckiNiemiecki
Książka Miękka
Książka Antioxidants in seasoning herbs during drought, storage and processing Romana Maria Maier
Kod Libristo: 07004029
Under biological conditions plants have to cope with reactive oxygen species (ROS), which often reac... Cały opis
? points 195 b
330.69
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Just Keep Pedaling T E Trimbath / Miękka
common.buy 65.61
Language, Desire and Theology Noelle Vahanian / Miękka
common.buy 322.51
History of Money John F. Chown / Miękka
common.buy 346.15
Journalisten Zwischen Den Fronten Simone Richter / Miękka
common.buy 238.44

Under biological conditions plants have to cope with reactive oxygen species (ROS), which often react radically and are therefore responsible for oxidative damage in cells. Normally, the production of ROS is compensated by a defense network consisting of various antioxidants but under unfavorable environmental conditions like drought their production can increase dramatically. As the availability of water is of great importance for plant growth, one focus of this applied work is on the changes of antioxidants in seasoning herbs induced by drought. As there is also an increasing interest of food industry in aromatic herbs because of their antioxidative properties another focus of this work is on the changes of antioxidants during drying, storage and processing. In general, herbs can improve flavour, avoid deterioration and enrich foods with vitamins, but the latter are sensitive to e.g. water loss or heat and can degrade easily. Therefore, in these studies field grown plant material is dried, stored and processed in different ways before examining contents of antioxidants to simulate industrial conditions and study the degradation processes.

Informacje o książce

Pełna nazwa Antioxidants in seasoning herbs during drought, storage and processing
Język Niemiecki
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2011
Liczba stron 152
EAN 9783838127033
ISBN 383812703X
Kod Libristo 07004029
Waga 231
Wymiary 152 x 229 x 9
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo