Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Authentic Mexican 20th Anniversary Ed

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Authentic Mexican 20th Anniversary Ed Rick Bayless
Kod Libristo: 10964707
Wydawnictwo Harper Collins Publishers, kwiecień 2007
? points 76 b
128.92
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 178.50
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 137.92
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 137.92
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 71.05
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 198.09
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 252.76
TOP
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 124.83
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 394.69
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 252.76
TOP
Ottolenghi Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 117.73
Zapowiedź
Vegan: The Cookbook Jean-Christian Jury / Twarda
common.buy 172.70
Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter / Miękka
common.buy 153.61
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 71.05
Essential Pepin Jacques Pepin / Twarda
common.buy 153.61
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 183.40

Informacje o książce

Pełna nazwa Authentic Mexican 20th Anniversary Ed
Autor Rick Bayless
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2007
Liczba stron 384
EAN 9780061373268
ISBN 0061373265
Kod Libristo 10964707
Waga 1261
Wymiary 178 x 254 x 38
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 174.20
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 318.83
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 152.61
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 214.48
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 147.01
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.62
TOP
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 109.03
TOP
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 153.61
TOP
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 579.09
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 198.09
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 119.23
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 46.97
Culinary Artistry A Dorenburg / Miękka
common.buy 104.04
Patisserie Melanie DuPuis / Twarda
common.buy 183.40
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 393.99

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo