Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Bakery Products Science and Technology 2e

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Bakery Products Science and Technology 2e Weibiao Zhou
Kod Libristo: 04953362
Wydawnictwo John Wiley and Sons Ltd, sierpień 2014
Baking is a process that has been practiced for centuries, and bakery products range in complexity f... Cały opis
? points 841 b
1 436.37
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 118.05
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 203.54
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 183.90
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Miękka
common.buy 188.41
Edible Forest Gardens, Volume 1 Dave Jacke / Twarda
common.buy 275.10
Zapowiedź
Nobu Step by Step Nobu Matsuhisa / Twarda
common.buy 138.30
Edible Forest Gardens, Volume II Dave Jacke / Twarda
common.buy 259.47
Minimalist Baker's Everyday Cooking Dana Shultz / Twarda
common.buy 124.37
Sullivan Street Bakery Cookbook Jim Lahey / Twarda
common.buy 132.18
Bread Baking - An Artisan's Perspective Daniel T. DiMuzio / Twarda
common.buy 209.35

Baking is a process that has been practiced for centuries, and bakery products range in complexity from the simple ingredients of a plain pastry to the numerous components of a cake. While currently there are many books available aimed at food service operators, culinary art instruction and consumers, relatively few professional publications exist that cover the science and technology of baking. In this book, professionals from industry, government and academia contribute their perspectives on the state of industrial baking today. The second edition of this successful and comprehensive overview of bakery science is revised and expanded, featuring chapters on various bread and non-bread products from around the world, as well as nutrition and packaging, processing, quality control, global bread varieties and other popular bakery products. The book is structured to follow the baking process, from the basics, flour and other ingredients, to mixing, proofing and baking. Blending the technical aspects of baking with the latest scientific research, Bakery Products Science and Technology, Second Edition has all the finest ingredients to serve the most demanding appetites of food science professionals, researchers, and students.

Informacje o książce

Pełna nazwa Bakery Products Science and Technology 2e
Autor Weibiao Zhou
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 776
EAN 9781119967156
ISBN 1119967155
Kod Libristo 04953362
Waga 1648
Wymiary 262 x 199 x 35
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
12 Rules for Life Jordan B. Peterson / Miękka
common.buy 42.48
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 174.38
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 325.91
TOP
The Rose Oracle Rebecca Campbell / Karty
common.buy 92.09
TOP
Game Master's Book of Random Encounters Jeff Ashworth / Twarda
common.buy 79.27
TOP
How To Brew John J. Palmer / Miękka
common.buy 89.49
TOP
Upheaval / Miękka
common.buy 63.33
TOP
Learning Spark Jules Damji / Miękka
common.buy 276.50
Lapvona Ottessa Moshfegh / Miękka
common.buy 56.31
New Mindful Home / Miękka
common.buy 69.84
Mini Kawaii Doodle Cuties Zainab Khan / Miękka
common.buy 42.48
Sweet Side of Sourdough / Miękka
common.buy 79.27

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo