Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Bakery Science and Cereal Technology

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul
Kod Libristo: 09327490
Wydawnictwo Astral International Pvt Ltd, styczeń 2013
Bakery Science and Cereal Technology is one of the important courses being offered to undergraduate... Cały opis
? points 196 b
334.53
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 325.91
Experimenting with Babies Shaun Gallagher / Miękka
common.buy 63.23
How Baking Works James Morton / Twarda
common.buy 115.44
Science of Bakery Products William P Edwards / Twarda
common.buy 150.32
Pád cařihradu - CDmp3 Mika Waltari / CD Audio
common.buy 51.60
Confectionery Science and Technology Richard W Hartel / Twarda
common.buy 669.87
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Twarda
common.buy 1 227.31
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Twarda
common.buy 565.14
Jay Haley On Milton H. Erickson Jay Haley / Miękka
common.buy 290.83
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Twarda
common.buy 979.46
Baking Martha Day / Twarda
common.buy 123.16
Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian / Twarda
common.buy 416.71
Banding Together Jennifer C. Lena / Miękka
common.buy 180.39
Der Gablonzer Glasknopf Jörg Berning / Miękka
common.buy 100.61
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Twarda
common.buy 1 030.17

Bakery Science and Cereal Technology is one of the important courses being offered to undergraduate students as a professional elective. Through this course the students shall acquire adequate knowledge of structure, nutrient composition and processing of various cereals particularly those which are used in bakery industry, milling of wheat, physico-chemical and functional properties of cereals, role and storage of ingredients used in baking, types and grades of flour, baked products prepared by hard and soft wheat, viz., bread, cakes, crackers, cookies, wafers etc, losses in baking, quality evaluation, standards, packaging and sale of bakery products, and prospects and problems of bakery industry. This book containing the above information can also be used as a technical guide and reference book to personnel engaged in bakeries.

Informacje o książce

Pełna nazwa Bakery Science and Cereal Technology
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2013
Liczba stron 318
EAN 9788170359609
ISBN 8170359600
Kod Libristo 09327490
Waga 572
Wymiary 140 x 216 x 19
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo