Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World Stanley P. Cauvain
Kod Libristo: 22164610
Wydawnictwo John Wiley and Sons Ltd, wrzesień 2019
A new study of the challenges presented by manufacturing bakery products in a health-conscious world...
? points 456 b
777.15
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 133.84
TOP
Lune / Twarda
common.buy 130.73
Sweet Side of Sourdough / Miękka
common.buy 79.12
Pains Click & Cook by Karima / Miękka
common.buy 113.33
Advances in Baking Technology B. S. KAMEL AND C. E. STAUFFER / Miękka
common.buy 262.48
Logika Priest Graham / Miękka
common.buy 35.30

A new study of the challenges presented by manufacturing bakery products in a health-conscious world The impact of bakery products upon human nutrition is an increasingly pressing concern among consumers and manufacturers alike. With obesi

Informacje o książce

Pełna nazwa Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2019
Liczba stron 232
EAN 9781119387152
ISBN 1119387159
Kod Libristo 22164610
Waga 442
Wymiary 223 x 146 x 12
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo