Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Barolo Matthew Gavin Frank
Kod Libristo: 04923229
Wydawnictwo University of Nebraska Press, marzec 2012
After a childhood of microwaved meat and saturated fat, Matthew Gavin Frank got serious about food.... Cały opis
? points 39 b
65.61
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-12 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Alice in Borderland, Vol. 1 Haro Aso / Miękka
common.buy 78.87
TOP
Wine Bible, 3rd Edition / Miękka
common.buy 133.43
TOP
Widow Clicquot Tilar J Mazzeo / Miękka
common.buy 56.74
TOP
Art of Distilling, Revised and Expanded Bill Owens / Miękka
common.buy 92.24
One-Bottle Cocktail Maggie Hoffman / Twarda
common.buy 77.68
Spritz Talia Baiocchi / Twarda
common.buy 64.61
Bursting Bubbles Robert Walters / Miękka
common.buy 86.85
Barolo and Barbaresco Kerin O'Keefe / Twarda
common.buy 178.80
Zapowiedź
Tequila and Mezcal: The Complete Guide Kobe Desmet / Twarda
common.buy 101.91
Zapowiedź
Cocktails on Tap Jacob Grier / Twarda
common.buy 74.09
Cougar Alan Rabinowitz / Twarda
common.buy 226.67
Der neue Weg zum Keyboardspiel. Bd.4 Axel Benthien / Miękka
common.buy 126.65
Traum Herbert Silberer / Miękka
common.buy 336.67
BAY FAVORITE STUDENT CLASSICS CLT BK William Bay / Miękka
common.buy 46.76
Colonial Harem Malek Alloula / Miękka
common.buy 133.53

After a childhood of microwaved meat and saturated fat, Matthew Gavin Frank got serious about food. His research ultimately led him to Barolo, Italy (pop. 646), where, living out of a tent in the garden of a local farmhouse, he resolved to learn about Italian food from the ground up. Barolo is Frank's account of those six months. At once an intimate travelogue and a memoir of a culinary education, the book details the adventures of a not-so-innocent abroad in Barolo, a region known for its food and wine (also called Barolo). Upon arrival, Frank began picking wine grapes for famed vintner Luciano Sandrone. He tells how, between lessons in the art of the grape harvest, he discovered, explored, and savoured the gustatory riches of Piemontese Italy. Along the way we meet the region's families and the many eccentric vintners, butchers, bakers, and restaurateurs who call Barolo home. Rich with details of real Italian small-town life, local foodstuffs, strange markets, and a circuslike atmosphere, Frank's story also offers a wealth of historical and culinary information, moments of flamboyance, and musings on foreign travel (and its many alien seductions), all filtered through food and wine.

Informacje o książce

Pełna nazwa Barolo
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2012
Liczba stron 248
EAN 9780803240063
ISBN 0803240066
Kod Libristo 04923229
Waga 304
Wymiary 140 x 216 x 10
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo