Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Basic Food Chemistry

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Basic Food Chemistry Frank Lee
Kod Libristo: 02185874
Wydawnictwo Springer, kwiecień 2012
Food chemistry has grown considerably since its early foundations were laid. This has been brought a... Cały opis
? points 154 b
261.63
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Volejme do nebes prosím a děkuji Aurelie Roubalová / Karta
common.buy 32.80
Active Directory with PowerShell Uma Yellapragada / Miękka
common.buy 216.86
Sovereign Celia Aaron / Miękka
common.buy 79.56
Beowulf Karl Simrock / Miękka
common.buy 167.51

Food chemistry has grown considerably since its early foundations were laid. This has been brought about not only by research in this field, but also, and more importantly, bYiadvances in the basic sciences involved. In this second edition, the chapters dealing with fundamentals have been rewritten and strengthened. Three new chapters have been added, Water and Solutions, Colloids, and Minerals. The chapter on Fruits and Vegetables has been expanded to cover texture. Other chapters discuss flavor and colors, together with one on brown ing reactions. The last seven chapters give the student a background of the classes offood products and beverages encountered in everyday use. Each chapter includes a summary and a list of references and sug gested readings to assist the student in study and to obtain further information. Basic Food Chemistry is intended for college undergraduates and for use in food laboratories. The author wishes to express his appreciation to the following people, who reviewed the chapters on their respective specialties: Doctors L.R. Hackler, M. Keeney, B. Love, L.M. Massey, Jr., L.R. Mattick, W.B. Robinson, R.S. Shallenberger,D.F. Splittstoesser, E. Stotz, W.L. Sulz bacher, and J. Van Buren. In addition, the author wishes to express his appreciation to Dr. H.O. Hultin and Dr. F.W. Knapp for their reviews of the entire original manuscript and for their helpful comments. The author welcomes notices of errors and omissions as well as sug gestions and constructive criticism.

Informacje o książce

Pełna nazwa Basic Food Chemistry
Autor Frank Lee
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2012
Liczba stron 564
EAN 9789401173780
ISBN 9401173788
Kod Libristo 02185874
Wydawnictwo Springer
Waga 839
Wymiary 152 x 229 x 32
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo