Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Basic Macrobiotic Cooking, 20th Anniversary Edition: Procedures of Grain and Vegetable Cookery

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Basic Macrobiotic Cooking, 20th Anniversary Edition: Procedures of Grain and Vegetable Cookery Julia Ferre
Kod Libristo: 16867533
Wydawnictwo George Ohsawa Macrobiotic Foundation, styczeń 2007
Our best-selling cookbook, this excellent book clearly presents the procedures of preparing whole gr...
? points 49 b
83.88
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Ashtavakra Gita John Richards / Miękka
common.buy 31.46
Macrobiotic Way Michio Kushi / Miękka
common.buy 81.97
Astavakra Gita Lahiri Mahasaya / Miękka
common.buy 179.19
Warten auf Corto Hugo Pratt / Miękka
common.buy 73.45
Ausgewählte Gedichte Edgar Allan Poe / Miękka
common.buy 70.75
Book of Omni D C Cowan / Miękka
common.buy 62.63
Friedrich Froebel Elbert Hubbard / Miękka
common.buy 40.98

Our best-selling cookbook, this excellent book clearly presents the procedures of preparing whole grains and fresh vegetables. It is useful for anyone interested in greater health through cooking.

Informacje o książce

Pełna nazwa Basic Macrobiotic Cooking, 20th Anniversary Edition: Procedures of Grain and Vegetable Cookery
Autor Julia Ferre
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2007
Liczba stron 290
EAN 9780918860590
ISBN 0918860598
Kod Libristo 16867533
Waga 426
Wymiary 152 x 229 x 17
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo