Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Beer-Like Gluten-Free Beverages Fermented from Buckwheat and Quinoa

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Beer-Like Gluten-Free Beverages Fermented from Buckwheat and Quinoa Matjaz Dezelak
Kod Libristo: 15629415
Wydawnictwo LAP Lambert Academic Publishing, listopad 2015
The realization that a healthy lifestyle, including proper nutrition, reduces the risk of disease an... Cały opis
? points 168 b
285.16
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-11 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Leibniz war kein Butterkeks Michael Schmidt-Salomon / Miękka
common.buy 41.47
Letzte Lieder Stefan Weiller / Twarda
common.buy 75.57
Beyond Test Scores Jack Schneider / Twarda
common.buy 126.22
18 STUDIES OP 109 FRIEDRI BURGMUELLER / Miękka
common.buy 52.14
Hollywood Heyday R. G. ARMSTRONG / Miękka
common.buy 52.34

The realization that a healthy lifestyle, including proper nutrition, reduces the risk of disease and increases health and well-being, has lately received a huge amount of publicity. The concept of "functional foods" comes from Japan after its introduction during the 1980s, describing special foods which aid health and decrease the risk of diseases. In November 1995 the European Commission introduced concerted action on "Functional Food Science in Europe" (FUFOSE), which aimed to establish a science-based approach for concepts in functional foods science. A functional drink should contain biologically active substances in order to bring real additional benefits. Gluten-free beverages based on pseudocereals could already be considered as functional drinks in the broader sense. Since customers are looking for innovative products and additional health benefits while consuming food or drinks, the nutritive properties of buckwheat and quinoa make attempts to investigate these raw materials for malting and brewing purposes worthwhile. When predictions about the suitability of a raw material for brewing purposes are being made, it is useful to compare them with barley malt.

Informacje o książce

Pełna nazwa Beer-Like Gluten-Free Beverages Fermented from Buckwheat and Quinoa
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 276
EAN 9783330014015
Kod Libristo 15629415
Waga 430
Wymiary 150 x 220 x 16
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo