Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Biscuit Baking Technology

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Biscuit Baking Technology Iain Davidson
Kod Libristo: 39249229
Wydawnictwo Elsevier Science & Technology, styczeń 2023
Biscuit Baking Technology, Third Edition, shares over 50 years of experience in the biscuit baking i... Cały opis
? points 487 b
828.67
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
C'est Parti ! 2 Zeszyt ćwiczeń Praca Zbiorowa / Miękka
common.buy 44.07
100 Cookies / Twarda
common.buy 100.84
Tin Forest Helen Ward / Miękka
common.buy 37.97
Dandelions Yasunari Kawabata / Miękka
common.buy 42.37
You Have the Magic 2024 Wall Calendar Viki Lester / Kalendarz
common.buy 78.35
Říkanky pro batolata Magda Mašková / Twarda
common.buy 29.48
Herb Gardens 2024 Calendar Maggie (Maggie Oster) Oster / Kalendarz
common.buy 50.26
Biscuits & petits gâteaux Noé / Twarda
common.buy 124.13
Biscuit Baking Technology Iain Davidson / Miękka
common.buy 1 035.56

Biscuit Baking Technology, Third Edition, shares over 50 years of experience in the biscuit baking industry worldwide, being the most updated reference book for senior managers and staff involved in industrial scale biscuit baking. It covers the biscuit industry process, ingredients, formulations, besides design, manufacture, installation, operation and maintenance of the baking ovens. The third edition is fully updated and brings the following contents as novelties: baking by infrared radiation, NIR, FIR and dielectric heating; adds new technical data and innovations from leading oven manufacturers; adds new content for products and baking process for cookies, filled cookies and snack cakes, 3D and puzzle biscuit design. The new edition also brings revised appendices. Written by an expert on the biscuit baking industry, the book is a complete manual guide that helps engineering, production and purchasing managers and staff in the biscuit industry to make the best decisions on oven efficiency purchasing. Thoroughly explores the engineering of baking, details biscuit baking equipments, oven specifications, installation, operation and maintenance The third edition is fully updated and describes new technical developments in baking oven design, particularly for baking by infrared radiation, NIR, FIR and dielectric heating Provides details of best industry practice for safety, hygiene and maintenance of ovens Contains new content on filled cookies and snack cakes, 3D and puzzle biscuit designs Adds chapter on specifying and purchasing a new oven with examples, comparison of quotations and recommended contract details

Informacje o książce

Pełna nazwa Biscuit Baking Technology
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2023
Liczba stron 426
EAN 9780323999236
Kod Libristo 39249229
Wymiary 152 x 229
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo