Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Bouchon Bakery

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Bouchon Bakery T. Keller
Kod Libristo: 01219135
Wydawnictwo Artisan, październik 2012
"Bouchon Bakery" is co-authored by Sebastien Rouxel, whose skills and craftsmanship make every page... Cały opis
? points 109 b
185.87
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 168.45
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 185.87
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.89
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 138.20
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.48
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 237.35
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 237.35
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 214.92
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.28
Ad Hoc at Home Thomas Keller / Twarda
common.buy 190.98
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 144.51
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 115.57
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 394.90
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.06

"Bouchon Bakery" is co-authored by Sebastien Rouxel, whose skills and craftsmanship make every page a new lesson: it could be a subtlety that ensures a professional finish, or a flash of ingenuity that reveals a whole new way to heighten flavour and enhance texture. The deft twists, perfectly written recipes, and dazzling photographs make perfection inevitable, whether you're making a doughnut or an eclair, a croissant or a cream puff. The Candy and Confections chapter offers unimaginable treats: peppermint patties with creamy centres, nut-laden nougat, fruit jellies, caramel popcorn, Flavoured marshmallows, and bonbons, as well as holiday delights. Each recipe provides weights for ingredients, as well as volume measures, and directions for standard and convections ovens. The recipes here run the gamut from the very simple to the complex, but all are readily doable with many doahead steps and brilliant guidance from three exceptional chefs: Thomas Keller, Sebastien Rouxel, and Matthew McDonald.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
House of Leaves Mark Z. Danielewski / Miękka
common.buy 92.33
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 138.20
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 155.63
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 297.85
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 131.89
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 71.20
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 119.47
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 79.21
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 183.97
Culinary Artistry A Dorenburg / Miękka
common.buy 97.94
Quay Peter Gilmore / Twarda
common.buy 183.97

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo