Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Bread Baking - An Artisan's Perspective

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Bread Baking - An Artisan's Perspective Daniel T. DiMuzio
Kod Libristo: 04390264
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, luty 2009
A guide to making artisan breads practically and profitably, Bread Baking: An Artisan's Perspective... Cały opis
? points 123 b
209.35
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 118.05
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 203.54
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 183.90
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Miękka
common.buy 188.41
Edible Forest Gardens, Volume 1 Dave Jacke / Twarda
common.buy 275.10
Zapowiedź
Nobu Step by Step Nobu Matsuhisa / Twarda
common.buy 138.30
Edible Forest Gardens, Volume II Dave Jacke / Twarda
common.buy 259.47
Minimalist Baker's Everyday Cooking Dana Shultz / Twarda
common.buy 124.37
Sullivan Street Bakery Cookbook Jim Lahey / Twarda
common.buy 132.18
Bakery Products Science and Technology 2e Weibiao Zhou / Twarda
common.buy 1 436.37

A guide to making artisan breads practically and profitably, Bread Baking: An Artisan's Perspective includes step-by-step instructions on mixing, fermentation, shaping, proofing and retarding, and baking. Written for both experienced and novice bakers, Bread Baking contains more than 150 helpful photos and drawings that illustrate techniques and showcase beautiful artisan bread products. Covering the business of bread-making, this book features practical advice from successful artisan bakers as well as forty plus tested artisan bread formulas, including ciabatta, pain au levain, bagels, honey whole wheat, croissants, and many more. Artisan bread baker and teacher Dan DiMuzio provides invaluable information on troubleshooting, ingredients, laminated dough, and creating dough formulas. Professional bakers and baking and pastry students will benefit from this practical resource to artisan breads.

Informacje o książce

Pełna nazwa Bread Baking - An Artisan's Perspective
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2009
Liczba stron 272
EAN 9780470138823
ISBN 0470138823
Kod Libristo 04390264
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 888
Wymiary 216 x 284 x 23
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Call Me By Your Name André Aciman / Miękka
common.buy 31.56
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 144.31
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 134.09
TOP
Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking Peter Reinhart / Twarda
common.buy 104.32
TOP
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 2 114.07
TOP
Living with Wood Alonso Claudia Martínez / Twarda
common.buy 43.19
Sourdough School Vanessa Kimbell / Twarda
common.buy 107.13
Wyprzedaż
My Bread Jim Lahey / Twarda
common.buy 93.90
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 395.07
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Twarda
common.buy 266.38
Snug Catana Chetwynd / Twarda
common.buy 47.09
Seven Deadly Sins Corey Taylor / Miękka
common.buy 69.84
Genius Art (Genius Playing Cards) Rebecca Clarke / Karty
common.buy 52.81

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo