Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Bread Revolution

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Bread Revolution Peter Reinhart
Kod Libristo: 02756906
Wydawnictwo Random House USA Inc, październik 2014
An exploration of cutting-edge developments in the bread baking world, with 40 recipes.
? points 57 b
97.94
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 110.46
Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking Peter Reinhart / Twarda
common.buy 97.94
Extrémna premena Chris Powell / Książka
common.buy 53.97
Peter Reinhart's Wholegrain Breads Peter Reinhart / Miękka
common.buy 121.18
Peter Reinhart's Artisan Breads Every Day Peter Reinhart / Twarda
common.buy 97.94
Crust and Crumb Peter Reinhart / Miękka
common.buy 84.32

An exploration of cutting-edge developments in the bread baking world, with 40 recipes.

Informacje o książce

Pełna nazwa Bread Revolution
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 256
EAN 9781607746515
ISBN 1607746514
Kod Libristo 02756906
Wydawnictwo Random House USA Inc
Waga 1048
Wymiary 255 x 210 x 25
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Italian Baker, Revised Carol Field / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Sourdough Sarah Owens / Twarda
common.buy 113.46
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Twarda
common.buy 130.89
TOP
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 144.21
TOP
Rye Baker Stanley Ginsberg / Twarda
common.buy 116.07
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 109.26
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 394.90
Bread Book Jennifer Latham / Twarda
common.buy 128.89
Wyprzedaż
My Bread Jim Lahey / Twarda
common.buy 93.83
Dough: Simple Contemporary Bread Richard Bertinet / Miękka
common.buy 88.22
Mastering Bread Marc Vetri / Twarda
common.buy 105.85
Artisan Bread in Five Minutes a Day Hertzberg / Twarda
common.buy 116.07
Crust Richard Bertinet / Miękka
common.buy 92.63
Patisserie Maison Richard Bertinet / Twarda
common.buy 129.39
No More Diabetes Gary Null / Twarda
common.buy 107.15
Bread Illustrated Editors at America's Test Kitchen / Miękka
common.buy 116.07

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo