Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Brewing Microbiology, 1

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Brewing Microbiology, 1 Fergus Priest
Kod Libristo: 05181538
Wydawnictwo Springer, Berlin, wrzesień 2012
Much has happened in the brewing industry since the last edition of this book was published in 1996.... Cały opis
? points 767 b
1 302.62
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Complete Poems of Emily Dickenson Emily Dickenson / Miękka
common.buy 50.64
TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 89.33
TOP
Complete Book of Witchcraft Ray Buckland / Miękka
common.buy 82.45
TOP
Skincare Bible Dr Anjali Mahto / Miękka
common.buy 61.51
TOP
Neo Tarot Jerico Mandybur / Twarda
common.buy 101.30
TOP
Python for Data Analysis 3e Wes Mckinney / Miękka
common.buy 278.28
Peter Rabbit My First Little Library Beatrix Potter / Leporelo
common.buy 28.71
Alien Worlds / Miękka
common.buy 47.35
Vietnam War US & Allied Combat Equipments Gordon L. Rottman / Miękka
common.buy 70.98
Sticker Dolly Dressing Cats and Kittens Fiona Watt / Miękka
common.buy 37.88
Learning the English Wheel William H. Longyard / Miękka
common.buy 132.01
Small Things Like These Claire Keegan / Twarda
common.buy 55.23
Biomorphic Structures Asterios Agkathidis / Miękka
common.buy 57.22

Much has happened in the brewing industry since the last edition of this book was published in 1996. In particular, there has been substantial con solidation of larger brewing companies as major multinational concerns, and at the other end of the spectrum the microbrewing scene in various parts of the world has become established as a sustainable enterprise. For those involved in the scientific and technical aspects of fermented bever age production the changes have been no less daunting. The complete genome sequence of Saccharomyces cerevisiae has been determined and studies are underway in numerous laboratories throughout the world to unravel the expression of the genome (transcriptomics and proteomics) and understand exactly "how a yeast works. " This will undoubtedly con tribute to our understanding of yeast fermentation and flavor generation in a revolutionary way because it will enable the simultaneous monitor ing of all genes in the organism during the fermentation. In Chapters 2 and 3 of this volume Colin Slaughter and John Hammond bring the reader up-to-date in this rapidly moving area and cover the remarkable achievements of modern biochemistry and molecular biology. lain Campbell has also revised the systematics of culture and wild yeasts in Chapter 7. The other major technical change since the last edition of this book is the introduction of molecular characterization and detection of microor ganisms based largely, but not exclusively, on the polymerase chain reac tion (PCR) for amplification of specific DNA fragments.

Informacje o książce

Pełna nazwa Brewing Microbiology, 1
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2012
Liczba stron 399
EAN 9781461348580
ISBN 1461348587
Kod Libristo 05181538
Wydawnictwo Springer, Berlin
Waga 635
Wymiary 155 x 235 x 22
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo