Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Brewing D. E. Briggs
Kod Libristo: 05115397
Wydawnictwo Elsevier Science & Technology, wrzesień 2004
Brewing is one of the oldest and most complex technologies in food and beverage processing. Its succ... Cały opis
? points 929 b
1 595.21
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


For The Love of Hops Stan Hieronymus / Miękka
common.buy 70.19
Malt John Mallett / Miękka
common.buy 70.19
Designing Great Beers Ray Daniels / Miękka
common.buy 88.52
Water John Palmer / Miękka
common.buy 71.20
Yeast Chris White / Miękka
common.buy 70.19
Brewing Classic Styles Jamil Zainasheff / Miękka
common.buy 70.19
Principles of Brewing Science George J. Fix / Miękka
common.buy 110.38
Radical Brewing Randy Mosher / Miękka
common.buy 75.53
IPA Mitch Steele / Miękka
common.buy 88.52
Brewing Ian Hornsey / Miękka
common.buy 169.20
Craft Beer Revolution Steve Hindy / Miękka
common.buy 76.74
Brewing Michael Lewis / Miękka
common.buy 521.62

Brewing is one of the oldest and most complex technologies in food and beverage processing. Its success depends on blending a sound understanding of the science involved with an equally clear grasp of the practicalities of production. Brewing: science and practice provides a comprehensive and authoritative guide to both of these aspects of the subject. After an initial overview of the brewing process, malts, adjuncts and enzymes are reviewed. A chapter is then devoted to water, effluents and wastes. There follows a group of chapters on the science and technology of mashing, including grist preparation. The next two chapters discuss hops, and are followed by chapters on wort boiling, clarification and aeration. Three chapters are devoted to the important topics of yeast biology, metabolism and growth. Fermentation, fermentation technologies and beer maturation are then reviewed, followed by a consideration of native African beers. After a discussion of brewhouses, the authors consider a number of safety and quality issues, including beer microbiology and the chemical and physical properties of beer, which contribute to qualities such as flavour. A final group of chapters cover packaging, storage, distribution and the retail handling of beer. Based on the authors' unrivalled experience in the field, Brewing: science and practice is a standard work for the industry. * A detailed account of all stages of the brewing process* Safety and quality issues are discussed, including the chemical and physical properties of beer and beer microbiology* A strong partnership of the science and the practicalities of production ensures this book is a primary reference

Informacje o książce

Pełna nazwa Brewing
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2004
Liczba stron 900
EAN 9781855734906
ISBN 1855734907
Kod Libristo 05115397
Waga 1776
Wymiary 180 x 253 x 56
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
How To Brew John J. Palmer / Miękka
common.buy 92.85
Jesus and OCD CHARLES THOMPSON / Miękka
common.buy 61.13
Generation of Swine Hunter S Thompson / Miękka
common.buy 73.11
Simulations with NX / Simcenter 3D Reiner Anderl / Twarda
common.buy 514.57
Handbook of Brewing / Twarda
common.buy 1 791.31
Malting and Brewing Science J. S. Hough / Miękka
common.buy 802.13
Handbook of Brewing - Processes, Technology, Markets Hans Michael Eßlinger / Twarda
common.buy 1 219.52
New Era Of Exponential Encryption Mele Gasakis / Miękka
common.buy 92.55
Cardiovascular System Dynamics T. Kenner / Miękka
common.buy 521.62
Words, Thoughts, and Theories Alison Gopnik / Miękka
common.buy 214.93
Schrödinger Diffusion Processes Robert Aebi / Twarda
common.buy 406.40

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo