Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Brooks Headley's Fancy Desserts

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Brooks Headley's Fancy Desserts Brooks Headley
Kod Libristo: 04604053
Wydawnictwo WW Norton & Co, listopad 2014
While other chefs paid dues on restaurant lines and at cooking schools, Brooks Headley was in the ba... Cały opis
? points 79 b
134.59
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 14-18 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Tu Casa Mi Casa Enrique Olvera / Miękka
common.buy 126.67
TOP
Boys Omnibus Vol. 5 Garth Ennis / Miękka
common.buy 111.74
TOP
Intuitive Eating, 4th Edition Evelyn Tribole / Miękka
common.buy 66.24
TOP
Fable / Twarda
common.buy 66.24
TOP
In Five Years Rebecca Serle / Miękka
common.buy 42.99
TOP
My First Wipe Clean: Pen Control ROGER PRIDDY / Leporelo
common.buy 42.48
Black Axe Mangal Lee Tiernan / Twarda
common.buy 157.64
Momofuku Milk Bar Christina Tosi / Twarda
common.buy 110.13
Gluten-Free Flavor Flours Alice Medrich / Miękka
common.buy 94.30
Miseducation of Cameron Post Emily Fanforth / Miękka
common.buy 46.99

While other chefs paid dues on restaurant lines and at cooking schools, Brooks Headley was in the back of a tour van as a drummer in much-loved punk bands that never made a dime. Now executive pastry chef at New York s Del Posto restaurant, Headley creates unorthodox recipes that echo his unconventional background: fruit is king, vegetables are championed, acidity is key, and simplicity is the goal. With 97 recipes and more than 100 photographs, Brooks Headley s Fancy Desserts has six chapters: Fruit, Vegetables, Grains and Flours, Chocolate, Seeds and Nuts, and Dairy. Recipes range from verjus melon candy to tofu chocolate creme brulee, fruit sorbet to eggplant and chocolate, showcasing Headley s unique perspective on ingredients and methodology. Guest contributors include philosopher-musician Ian Svenonius, essayist Sloane Crosley, and award-winning chefs Gabrielle Hamilton and David Kinch. Brooks Headley s Fancy Desserts is an essential, inventive addition to the shelf of both home cooks and professional chefs."

Informacje o książce

Pełna nazwa Brooks Headley's Fancy Desserts
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 288
EAN 9780393241075
ISBN 0393241076
Kod Libristo 04604053
Wydawnictwo WW Norton & Co
Waga 1208
Wymiary 257 x 211 x 23
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo