Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Caffeine

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Caffeine P. B. Dews
Kod Libristo: 06620512
Before the late 1970s, interest in caffeine among both the general public and the scientific communi... Cały opis
? points 154 b
261.85
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Advances in Bladder Research Laurence S. Baskin / Miękka
common.buy 1 025.79
Community Robert M. MacIver / Twarda
common.buy 855.64
Die Moderne Staats-Idee H. Krabbe / Miękka
common.buy 285.01
Autodesk Inventor 2014 - Aufbaukurs KONSTRUKTION Christian Schlieder / Miękka
common.buy 110.36
Thimigs Arthur Kahane / Twarda
common.buy 228.72
Distribution of Power and Rewards James C. Hsiung / Twarda
common.buy 645.27
Critical Review of Theological a Philosophical Literature, Volume I Stewart Dingwall Fordyce Salmond / Miękka
common.buy 144.39
Divided Treasure David Williams / Miękka
common.buy 172.74
Analytical Chemistry of Foods C. S. James / Miękka
common.buy 377.52
General Science Bertha Clark / Miękka
common.buy 419.03

Before the late 1970s, interest in caffeine among both the general public and the scientific community was at a relatively low level for many years, even though it was recognized that caffeine was an al most universal component of the diet. The National Coffee Associa tion was supporting a continuing program of research, some re search was being conducted by a few of the largest companies selling coffee, and an occasional university researcher became inter ested in caffeine and conducted experiments, often on effects of caf feine in very high concentration in vitro on skeletal muscle fibres or on dividing cells. Since 1978, however, there has been a mighty up surge in both public and scientific interest in caffeine. It is interest ing to note that this was prompted not by discovery of hitherto un known effects or hazards of caffeine, but by the actions of a regulatory agency, the Food & Drug Administration (FDA) of the U. S. Public Health Service. The U. S. Congress passed new laws on foods and drugs in 1958. One of the provisions was for testing of food additives to assess risk to health. As it was clearly impracticable to require immediate test ing of all additives already in use, a list was drawn up of some hun dreds of additives that were generally recognized as safe (GRAS).

Informacje o książce

Pełna nazwa Caffeine
Autor P. B. Dews
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2011
Liczba stron 260
EAN 9783642698255
ISBN 9783642698255
Kod Libristo 06620512
Waga 495
Wymiary 170 x 244 x 16
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo