Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Catering Management, 4th Edition

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Catering Management, 4th Edition Nancy Loman Scanlon
Kod Libristo: 01212070
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, grudzień 2012
An essential, comprehensive, and up-to-date guide for catering professionals Catering Management co... Cały opis
? points 219 b
374.53
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 110.89
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 180.37
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 184.50
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Miękka
common.buy 179.87
Edible Forest Gardens, Volume 1 Dave Jacke / Twarda
common.buy 276.00
Zapowiedź
Nobu Step by Step Nobu Matsuhisa / Twarda
common.buy 138.75
Edible Forest Gardens, Volume II Dave Jacke / Twarda
common.buy 244.52
Minimalist Baker's Everyday Cooking Dana Shultz / Twarda
common.buy 117.03
Sullivan Street Bakery Cookbook Jim Lahey / Twarda
common.buy 152.02
Bread Baking - An Artisan's Perspective Daniel T. DiMuzio / Twarda
common.buy 200.08
Bakery Products Science and Technology 2e Weibiao Zhou / Twarda
common.buy 1 370.26
Home Made in the Oven Yvette Van Boven / Twarda
common.buy 82.74

An essential, comprehensive, and up-to-date guide for catering professionals Catering Management covers all aspects of the catering business, from sales, marketing, and pricing to food and beverage service, menu planning, equipment, staff training, and more. This new edition is completely revised with information on sustainable and green catering practices, digital menu and proposal design, new catering industry software, and the expansion of the event market. State-of-the-art marketing strategies, including social networking, web promotion, and on-demand proposal development are also covered in detail. Completely updated with the latest industry practices and guidelines Covers every aspect of catering, from business management basics to food service and menu design Written by an expert with more than 35 years of experience in the business Whether you're starting a catering business or just trying to catch up with the competition, Catering Management, 4th Edition is the comprehensive reference that tells you everything you need to know.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Empire of the Vampire Jay Kristoff / Miękka
common.buy 37.70
TOP
Nové stolničení v kostce Zdeňka Hrbková / Miękka
common.buy 37.19
English Spy Daniel Silva / Miękka
common.buy 35.08
Traktory Zetor František Lupoměch / Twarda
common.buy 75.20
Stays and Corsets Mandy Barrington / Miękka
common.buy 258.20
Hospitality Management Roy C Wood / Miękka
common.buy 221.50
Catering Business Bowe Packer / Miękka
common.buy 40.11
Tajné spolky Americkej elity Steven Sora / Twarda
common.buy 48.35
In Bed With the Devil Lorraine Heath / Miękka
common.buy 60.82
Brand Jocul antreprenorial la alt nivel Gabriela Buzatu Simona Gabriela Buzatu / MP3
common.buy 17.99
Restaurant Management RODRIGO HERRERA / Twarda
common.buy 449.24
Catering Handbook Edith Weiss / Twarda
common.buy 343.36
Food Processing / Miękka
common.buy 288.16

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo