Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Chef's Guide to Gelling, Thickening, and Emulsifying Agents

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Chef's Guide to Gelling, Thickening, and Emulsifying Agents Alicia Foundation
Kod Libristo: 05140887
Wydawnictwo Taylor & Francis Inc, październik 2014
? points 610 b
1 036.69
Na zamówienie Wysyłamy za 17-26 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Floral Acupuncture Warren Bellows / Miękka
common.buy 70.98
World of Late Antiquity AD 150-750 Peter Robert Lamont Brown / Miękka
common.buy 153.64
Maria Montessori Renato Foschi / Miękka
common.buy 55.43
Genc Wertherin Acilari Johann Wolfgang von Goethe / Miękka
common.buy 45.16
X-force Volume 3: Ends/means Simon Spurrier / Miękka
common.buy 72.68
Rauch, 2 DVDs Iwan S. Turgenjew / DVD
common.buy 73.58
Marchenelemente in Roald Dahls Kurzgeschichten Tanja Wittrien / Miękka
common.buy 160.92
When Church Became Theatre Jeanne Halgren Kilde / Miękka
common.buy 302.12
Freud's Converts Vicki Clifford / Miękka
common.buy 208.79
Zapowiedź
Neuroenhancement Klaus Feldmann / Miękka
common.buy 74.97
Stories of Women Anton Pavlovich Chekhov / Miękka
common.buy 82.75
So Glorious a Landscape Chris J. Magoc / Miękka
common.buy 258.94

Informacje o książce

Pełna nazwa Chef's Guide to Gelling, Thickening, and Emulsifying Agents
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 360
EAN 9781466565074
ISBN 1466565071
Kod Libristo 05140887
Wydawnictwo Taylor & Francis Inc
Waga 710
Wymiary 155 x 235 x 19
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo