Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Chemical Changes and Products Resulting from Fermentations (Classic Reprint)

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Chemical Changes and Products Resulting from Fermentations (Classic Reprint) Robert Henry Aders Plimmer
Kod Libristo: 09666682
Wydawnictwo Forgotten Books, lipiec 2015
Excerpt from The Chemical Changes and Products Resulting From Fermentations The majority of the c... Cały opis
? points 44 b
74.90
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Magie svíček Raymond Buckland / Miękka
common.buy 45.24
Aussie Talk Paul Bugeja / Miękka
common.buy 37.19
Crossbow and the Beret David L Bohmfalk / Miękka
common.buy 62.23
Ambivalence, Modernity, Power Nuala Finnegan / Miękka
common.buy 549.49
Historical Analysis of the Catalan Identity Flocel Sabaté / Miękka
common.buy 730.27
Spatial Violence / Twarda
common.buy 806.89
American Review of Reviews, Volume 58 Albert Shaw / Twarda
common.buy 199.58
Turn of the Heart Ann Blignaut / Miękka
common.buy 83.95
Dirt Roads & Diner Pie Shonna Milliken Humphrey / Miękka
common.buy 61.02
Proceedings of the United States National Museum, Volume 36 Smithsonian Institution / Twarda
common.buy 199.58
Frühe Vorträge und Schriften Wilfred R. Bion / Miękka
common.buy 70.27

Excerpt from The Chemical Changes and Products Resulting From Fermentations The majority of the chemical changes which are the result of fermentation occur in two large classes of compounds - the carbohydrates and the albumins. These are the materials used by young plants and animals as foodstuffs; as such, however, they cannot be assimilated, but must first undergo the changes which will be described in the following pages, in order that they may be made assimilable and really serviceable as food-stuffs. The changes, so far as they are known, generally consist in a splitting up of a complex molecule into simpler ones, but, at present, only in a few cases can the stages in the transformation be followed. About the Publisher Forgotten Books publishes hundreds of thousands of rare and classic books. Find more at www.forgottenbooks.com This book is a reproduction of an important historical work. Forgotten Books uses state-of-the-art technology to digitally reconstruct the work, preserving the original format whilst repairing imperfections present in the aged copy. In rare cases, an imperfection in the original, such as a blemish or missing page, may be replicated in our edition. We do, however, repair the vast majority of imperfections successfully; any imperfections that remain are intentionally left to preserve the state of such historical works.

Informacje o książce

Pełna nazwa Chemical Changes and Products Resulting from Fermentations (Classic Reprint)
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2015
Liczba stron 238
EAN 9781330547441
ISBN 9781330547441
Kod Libristo 09666682
Wydawnictwo Forgotten Books
Waga 322
Wymiary 152 x 229 x 13
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo