Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Chemistry and Biology of Winemaking

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Chemistry and Biology of Winemaking Ian Hornsey
Kod Libristo: 04451115
Wydawnictwo Royal Society Of Chemistry, maj 2007
Someone once said that 'wine is a mixture of chemistry, biology and psychology'. It has certainly fa... Cały opis
? points 105 b
179.65
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Revalidation Ruth Chambers / Miękka
common.buy 143.84
First World War at Sea: 5 Minute History David Wragg / Miękka
common.buy 26.90
Die völkerrechtliche Stellung Irlands. Michael Rynne / Miękka
common.buy 563.58
Die verborgene Stadt Percepliquis Michael J. Sullivan / Miękka
common.buy 65.81
Complete Poems - Jon Silkin Jon Silkin / Miękka
common.buy 208.96
Zapowiedź
Nobel Lectures In Literature (2006-2010) Per Wastberg / Miękka
common.buy 103.33
Modern Winemaking Philip Jackisch / Twarda
common.buy 305.49
Affective Publics Zizi Papacharissi / Miękka
common.buy 238.97
Juniper Hall Linda Kelly / Miękka
common.buy 94.22

Someone once said that 'wine is a mixture of chemistry, biology and psychology'. It has certainly fascinated people over the centuries and without a doubt been enjoyed by many. Indeed, from its serendipitous roots as an attempt to store fruit, wine has been woven into the fabric of society; from its use in religion to today's sophisticated products sampled over a meal. The Chemistry and Biology of Winemaking not only discusses the science of winemaking but also aims to provide the reader with a wider appreciation of the impact of oenology on human society. Beginning with a history of wine the book discusses a wide range of topics, with particular emphasis on the organisms involved. Starting with the role of yeast in fermentation, it goes on to discuss so-called 'killer yeasts', lactic acid bacteria and the role that genetically modified organisms may have in the future. This book is ideal for anyone interested in the process of winemaking and will be of particular use for those with an interest in the chemical and biological sciences.

Informacje o książce

Pełna nazwa Chemistry and Biology of Winemaking
Autor Ian Hornsey
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2007
Liczba stron 470
EAN 9780854042661
ISBN 0854042660
Kod Libristo 04451115
Waga 792
Wymiary 156 x 231 x 30
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo