Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation Ettore Baglio
Kod Libristo: 02684252
Wydawnictwo Springer International Publishing AG, czerwiec 2014
This Brief reviews the chemistry behind the production of yoghurt through acidification of milk. It... Cały opis
? points 154 b
262.97
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP Zapowiedź
Lamborghini Antonio Ghini / Twarda
common.buy 499.20
Good Egg Jory John / Miękka
common.buy 34.97
Sensory Evaluation of Dairy Products Stephanie Clark / Twarda
common.buy 554.42
Chemistry of Food, Second Edition Jan Velisek / Miękka
common.buy 531.97
Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e Ramesh C. Chandan / Twarda
common.buy 1 051.42
Lets Make Yogurt / Miękka
common.buy 71.05
Brussels Andre Vries / Miękka
common.buy 64.33
Advances in Computers Atif Memon / Twarda
common.buy 945.48

This Brief reviews the chemistry behind the production of yoghurt through acidification of milk. It quantifies the changes in physical and chemical properties of yoghurt during fermentation with microbial organisms (such as Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophilus). It has been found that this symbiosis has an optimal development at a temperature of ca. 45°C with the transformation of lactose into lactic acid and small amounts of acetaldehyde, diacetyl and volatile acids. This Brief explains the chemical and physical results of the fermentation process, such as precipitation of proteins and the acid coagulation of milk with a clot formation in the final semi-solid mass. The Brief sheds light on the accomplishments of the fermenting organisms: they are responsible for the biochemical reactions of carbohydrate metabolism, proteolysis, lipolysis and flavour production in the process of yoghurt production. It also briefly reviews formulations and food additives used in the modern yoghurt producing industry. §

Informacje o książce

Pełna nazwa Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2014
Liczba stron 57
EAN 9783319073767
ISBN 3319073761
Kod Libristo 02684252
Waga 118
Wymiary 151 x 240 x 22
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo