Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Chemistry of Beer - The Science in the Suds, 2nd Edition

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Chemistry of Beer - The Science in the Suds, 2nd Edition Roger Barth
Kod Libristo: 37111805
Wydawnictwo John Wiley and Sons Ltd, wrzesień 2022
The Chemistry of BEERAn Engaging Introduction to Chemistry with a Popular ThemeFrom the earliest civ... Cały opis
? points 136 b
233.46
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
How To Brew John J. Palmer / Miękka
common.buy 92.85
TOP
Stardragons Oracle Cards Paolo Barbieri / Gra
common.buy 73.11
TOP
The Brewmaster's Table Garrett Oliver / Miękka
common.buy 70.19
For The Love of Hops Stan Hieronymus / Miękka
common.buy 70.19
Principles of Brewing Science George J. Fix / Miękka
common.buy 110.38
Forms of Japan Michael Kenna / Twarda
common.buy 188.24
Brewing Ian Hornsey / Miękka
common.buy 169.20
Brewery Operations Manual Tom Hennessy / Miękka
common.buy 93.16
Zapowiedź
Belgian Beer Book Erick Verdonck / Twarda
common.buy 149.36
Darwinism as Religion Michael Ruse / Twarda
common.buy 257.13
Bier brauen / Twarda
common.buy 180.58
My Mud Kitchen is Rad / Twarda
common.buy 91.45

The Chemistry of BEERAn Engaging Introduction to Chemistry with a Popular ThemeFrom the earliest civilizations to our own day, brewing beer has driven science and technology. In ancient times, brewing was the most advanced biotechnical process. In the modern world, the study of alcoholic fermentation was the springboard for the new science of biochemistry. The Chemistry of Beer: The Science in the Suds, 2nd Edition explains the scientific basis of each brewing step as we understand it today.Readers of this second edition will find:* Updates and revisions include a new chapter on beer-related products such as hard seltzer, flavored malt beverages, and non-alcoholic beer* Streamlined language and structure to help clarify the chemistry* Over 200 illustrations, now in full color throughout* Complete glossary and index* Question sets at the end of each chapter to check for understanding* Online solutions manual on a companion website for professorsThe Chemistry of Beer: The Science in the Suds, 2nd Edition is designed to engage students in an introductory chemistry course. Optional material extends the level to make it a useful supplement for a brewing science course. The material and style of presentation will interest brewing professionals, others in the beverage industry, advanced homebrewers, and beer enthusiasts.

Informacje o książce

Pełna nazwa Chemistry of Beer - The Science in the Suds, 2nd Edition
Autor Roger Barth
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2022
Liczba stron 384
EAN 9781119783336
ISBN 111978333X
Kod Libristo 37111805
Waga 646
Wymiary 228 x 153 x 22
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo