Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Chocolat

Język FrancuskiFrancuski
Książka Twarda
Książka Chocolat
Kod Libristo: 33946485
Tout le savoir-faire technique et gourmand d'une école d'exception !Tempérage, ganache, pâte feuille... Cały opis
? points 94 b
160.87
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Surrounded by Psychopaths Thomas Erikson / Miękka
common.buy 44.73
TOP
Friends, Lovers and the Big Terrible Thing Matthew Perry / Miękka
common.buy 62.83
TOP
Dynamic Wrinkles and Drapery Burne Hogarth / Miękka
common.buy 82.74
TOP
Path of Destruction / Miękka
common.buy 59.41
Official SAT Study Guide, 2020 Edition College Board / Miękka
common.buy 125.57
Lord of the Rings John Ronald Reuel Tolkien / Twarda
common.buy 458.99
Zapowiedź
Alisa v kraIni div. Alisa v Zadzerkalli Lewis Carroll / Twarda
common.buy 38.40
Le Tarot des 7 vertus Place / Książka
common.buy 126.58
Deaf Gain H-Dirksen L. Bauman / Miękka
common.buy 119.94
90's / Twarda
common.buy 219.69

Tout le savoir-faire technique et gourmand d'une école d'exception !Tempérage, ganache, pâte feuilletée, bonbons, fritures ou encore copeaux en chocolat...Découvrez toutes les bases essentielles pour maîtriser le chocolat. Plus de 40 techniques expliquées en près de 200 gestes en pas à pas.Barres au chocolat, chocolat liégeois, flan, nougat, religieuse, mille-feuille, glace stracciatella, esquimaux...Préparez plus de 70 recettes simples, sophistiquées ou incontournables pour épater et régaler votre entourage.Fondée en 1920 par la Chambre de Commerce Paris Ile-de-France, l'école FERRANDI Paris forme 2500 élèves du CAP au BAC +6, ainsi que 2 000 adultes en formation continue et reconversion professionnelle. De grands noms de la gastronomie française y enseignent cuisine, pâtisserie, boulangerie, service de salle et management hôtelier. Entrepreneuriat, excellence, accompagnement et ouverture à l'international sont les maîtres mots de cet établissement prestigieux.

Informacje o książce

Pełna nazwa Chocolat
Język Francuski
Oprawa Książka - Twarda
EAN 9782081493209
Kod Libristo 33946485
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo