Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Chocolate, Cocoa, and Confectionery, 2

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Chocolate, Cocoa, and Confectionery, 2 Bernard W. Minifie
Kod Libristo: 05185740
Wydawnictwo Springer, Berlin, wrzesień 2014
Recognised as the industry standard, this definitive guide provides a comprehensive review of chocol... Cały opis
? points 296 b
504.53
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Recognised as the industry standard, this definitive guide provides a comprehensive review of chocolate and confectionary production and processing operations. The technical and scientific aspects of the various manufacturing procedures are emphasized: formulations and recipes are used as needed to supplement explanations and to advance understanding of a particular process. Other areas include raw materials, emulsifiers, replacers and compounds, ingredients, sweeteners, starches and colors, applied methods, food value, packaging and entomology.

Informacje o książce

Pełna nazwa Chocolate, Cocoa, and Confectionery, 2
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2014
Liczba stron 1356
EAN 9781489957474
Kod Libristo 05185740
Wydawnictwo Springer, Berlin
Wymiary 152 x 229
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo