Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology Bernard W. Minifie
Kod Libristo: 01399585
Wydawnictwo Springer Netherlands
Recognised as the industry standard, this definitive guide provides a comprehensive review of chocol... Cały opis
? points 1039 b
1 772.10
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Chocolate All Day / Twarda
common.buy 91.38
Flash Boys Michael Lewis / Miękka
common.buy 46.04
Hmyz neuvedený autor / Miękka
common.buy 40.63
Sugar Confectionery Manufacture E. B. Jackson / Twarda
common.buy 1 400.52
Zapowiedź
Astronomia Nova Johannes Kepler / Twarda
common.buy 247.54
Chocolate Science and Technology 2e Emmanuel Ohene Afoakwa / Twarda
common.buy 949.96
Food Processing Handbook 2e 2V Set James G Brennan / Twarda
common.buy 1 288.11
Jesus-Shock Peter Kreeft / Twarda
common.buy 62.75
The Natural History Of Chocolate D De Quelus / Miękka
common.buy 69.06
Natural History of Chocolate D De Quelus / Miękka
common.buy 62.45
Chocolate - History, Culture, and Heritage Louis E. Grivetti / Twarda
common.buy 553.76
Science of Sugar Confectionery W P Edwards / Miękka
common.buy 164.96
Why Can't Humans Fly? / Miękka
common.buy 45.74
Augustinus Lehre vom Wunder Friedrich Nitzsch / Miękka
common.buy 70.46

Recognised as the industry standard, this definitive guide provides a comprehensive review of chocolate and confectionary production and processing operations. The technical and scientific aspects of the various manufacturing procedures are emphasized: formulations and recipes are used as needed to supplement explanations and to advance understanding of a particular process. Other areas include raw materials, emulsifiers, replacers and compounds, ingredients, sweeteners, starches and colors, applied methods, food value, packaging and entomology.

Informacje o książce

Pełna nazwa Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Liczba stron 904
EAN 9780834213012
ISBN 083421301X
Kod Libristo 01399585
Wydawnictwo Springer Netherlands
Waga 1543
Wymiary 225 x 237 x 56
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo