Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Chocolates and Confections - Formula, Theory and Technique for the Artisan Confectioner 2e

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Chocolates and Confections - Formula, Theory and Technique for the Artisan Confectioner 2e PeterP Greweling
Kod Libristo: 01329336
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, styczeń 2013
The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Choc... Cały opis
? points 125 b
212.52
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 195.79
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 84.12
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 161.14
Fine Chocolates: Gold Jean-Pierre Wybauw / Twarda
common.buy 495.25
Kitchen Creativity Karen Page / Twarda
common.buy 128.99

The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work. Fundamental information includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. Professionals and home enthusiasts will find formulas and variations for gorgeous and delectable confections including dairy-based centers, crystalline and non-crystalline sugar confectionery, jellies, nut centers, and aerated confections. Expanding on the award-winning first edition, this new revision provides the same comprehensive content, foolproof formulas, and step-by-step instructions readers expect, along with the very latest information and guidelines. Revised to include 30 percent new recipes and formulas, more than 250 photos, and 27 illustrations Features new sections on opening a professional bakeshop, packaging and marketing, and American-style layered candy bars Written by Certified Master Baker Peter Greweling, one of the world's top names in confections, and author of Chocolates and Confections at Home with The Culinary Institute of America, from Wiley

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Twisted Love Ana Huang / Miękka
common.buy 41.45
TOP
Ignite Me Tahereh Mafi / Miękka
common.buy 30.34
TOP
Perfect Loaf / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 272.71
TOP
Think and Grow Rich - The Original Classic Napoleon Hill / Twarda
common.buy 51.37
TOP
Boy Meets Maria Peyo / Miękka
common.buy 47.06
TOP
Noma 2.0 René Redzepi / Twarda
common.buy 231.04
TOP
Gateway of Light Activation Oracle Kyle Gray / Karty
common.buy 65.19
TOP
The Alchemy of Finance George Soros / Miękka
common.buy 91.83
TOP
The Designer's Dictionary of Color Sean Adams / Twarda
common.buy 84.12
TOP
Red Seas Under Red Skies Scott Lynch / Twarda
common.buy 88.22
TOP
One, None and a Hundred Thousand Luigi Pirandello / Miękka
common.buy 53.57
Twilight Garden Coloring Book Maria Trolle / Miękka
common.buy 60.88

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo