Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Ciencia y tecnología de la aplicación del frío a los alimentos

Język HiszpańskiHiszpański
Książka Miękka
Książka Ciencia y tecnología de la aplicación del frío a los alimentos Rafael Alique López
Kod Libristo: 13162926
Wydawnictwo Antonio Madrid Vicente, Editor, maj 1999
? points 112 b
190.50
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Obras completas Epicuro / Miękka
common.buy 51.19
INSTALACIONES DE VALVULAS EN CONDUCCIONES DE AGUA MANUEL MATEOS DE VICENTE / Miękka
common.buy 177.73
Atacar i defensar / Miękka
common.buy 84.32
Offroad : manual de seguridad en la conducción todoterreno Ignacio Corcuera Livingstone / Miękka
common.buy 72.14
Dark star; El regreso de los muertos vivientes José Antonio Carballal Bascoy / Miękka
common.buy 82.62
Hitler al asalto del poder Raymond Cartier / Miękka
common.buy 122.44
Gobernanza democrática Cátedra de Estudios Iberoamericanos Jesús de Polanco / Miękka
common.buy 134.02
Con el agua hasta las rodillas Rosa Queral Casanova / Miękka
common.buy 156.77

Informacje o książce

Pełna nazwa Ciencia y tecnología de la aplicación del frío a los alimentos
Język Hiszpański
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 1999
Liczba stron 400
EAN 9788489922259
ISBN 848992225X
Kod Libristo 13162926
Wymiary 180 x 240
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo