Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Classic German Baking

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Classic German Baking Luisa Weiss
Kod Libristo: 02984466
Wydawnictwo Ten Speed Press, październik 2016
A collection of 100 quintessential German recipes for sweets and breads from the creator of The Wedn... Cały opis
? points 71 b
121.42
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 146.41
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 191.58
TOP
Weber's Barbecue Bible Jamie Purviance / Twarda
common.buy 161.27
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Miękka
common.buy 166.89
Project Smoke Steven Raichlen / Miękka
common.buy 80.68
Wyprzedaż
Cool Smoke Tuffy Stone / Twarda
common.buy 96.13
Weber's Complete BBQ Book Jamie Purviance / Twarda
common.buy 92.82
Project Fire Steven Raichlen / Miękka
common.buy 88.11
Fire Food STEVENSON CHRISTIAN / Twarda
common.buy 85.19
Weber's Complete BBQ Smoking Jamie Purviance / Twarda
common.buy 83.79
Weber's American Barbecue Jamie Purviance / Twarda
common.buy 83.79

A collection of 100 quintessential German recipes for sweets and breads from the creator of The Wednesday Chef blog and author of the memoir, My Berlin Kitchen , including stories from the author's experience of living and baking in Berlinn.§§German baking is legendary and informs baking traditions the world over: Christmas cookies, coffee cakes, delicate tortes, soft seeded rolls, and hearty dumplings all have their origins in Germany (and Austria). In Classic German Baking , blogger and author Luisa Weiss--who was born in Berlin to an Italian mother and American father, and married into a family of bakers with roots in Saxony--has collected and mastered the recipes most essential to every good baker's repertoire. In addition to the pillars of the German baking tradition, like Christmas stollen, lebkuchen , and apple strudel , Weiss includes overlooked gems, like eisenbahner --an almond macaroon paste piped onto jam-topped shortbread--and rosinenbrötchen --the raisin-studded whole wheat buns that please a child's palate and & a parent's conscience--to create the resource that bakers across the world have long wanted.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 179.73
TOP
Game of Gods Scarlett St. Clair / Miękka
common.buy 38.33
TOP
Reincarnated as a Sword (Manga) Vol. 1 Yuu Tanaka / Miękka
common.buy 47.16
TOP
Dr. STONE, Vol. 14 Boichi / Miękka
common.buy 38.13
TOP
Blitzed Norman Ohler / Miękka
common.buy 46.16
TOP
Death in Midsummer / Twarda
common.buy 43.04
TOP
German Cookbook Alfons Schuhbeck / Twarda
common.buy 239.75
Poorlier Drawn Lines Reza Farazmand / Miękka
common.buy 55.09
Character Design Quarterly 21 3DTotal Publishing / Miękka
common.buy 59.30
Quattro / Twarda
common.buy 229.81
German Baking Jurgen Krauss / Twarda
common.buy 120.22
The Napoleon of Notting Hill G. K. Chesterton / Miękka
common.buy 37.62

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo