Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Complete Course in Canning and Related Processes

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Complete Course in Canning and Related Processes S Featherstone
Kod Libristo: 09377004
Wydawnictwo Elsevier Science & Technology, wrzesień 2015
A Complete Course in Canning and Related Processes: Volume 3, Processing Procedures for Canned Food... Cały opis
? points 759 b
1 289.35
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Holy Roman Empire Peter H. Wilson / Miękka
common.buy 62.31
TOP
Candlestick Course Nison / Miękka
common.buy 252.16
TOP
Pop-Up Moon Anne Jankeliowitch / Twarda
common.buy 88.83
Matchbox Ferry Port Mattel / Zabawka
common.buy 94.32
Dune: The Lady of Caladan Brian Herbert / Twarda
common.buy 92.62
Sick Bag Song Nick Cave / Twarda
common.buy 69.69
War of the Worlds H G Wells / Miękka
common.buy 42.27
Le Dernier des Yakuzas Jake Adelstein / Miękka
common.buy 121.14
Qntal II Qntal / CD Audio
common.buy 72.68
La Guerre du pavot KUANG R. F./URANO YANNIS / Miękka
common.buy 71.38
Complete Guide to Growing & Using Sprouts Richard Helweg / Miękka
common.buy 102.59

A Complete Course in Canning and Related Processes: Volume 3, Processing Procedures for Canned Food Products, Fourteenth Edition provides a complete course in canning and is an essential guide to canning and related processes. Professionals and students in the canning industry have benefited from successive editions of the book for over 100 years. This major new edition continues that reputation, with extensively revised and expanded coverage. The book's three-title set is designed to cover all planning, processing, storage, and quality control phases undertaken by the canning industry in a detailed, yet accessible fashion. Major changes for the new edition include new chapters on regulation and labeling that contrast the situation in different regions worldwide, updated information on containers for canned foods, and new information on validation and optimization of canning processes, among many other topics. Extensively revised and expanded coverage in the field of food canningDesigned to cover all planning, processing, storage, and quality control phases undertaken by the canning industry in a detailed, yet accessible fashionExamines the canning of various fruits and vegetables, in addition to meat, milk, fish, and composite productsUpdated to cover the canning of ready meals, pet food, and UHT milk

Informacje o książce

Pełna nazwa Complete Course in Canning and Related Processes
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2015
Liczba stron 534
EAN 9780857096791
ISBN 0857096796
Kod Libristo 09377004
Waga 690
Wymiary 152 x 229 x 30
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo