Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Complete Keller

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Complete Keller Thomas Keller
Kod Libristo: 04233312
Wydawnictwo Artisan, październik 2006
The French laundry cookbook captures, through recipes, essays, profiles, and extraordinary photograp... Cały opis
? points 349 b
596.72
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 134.20
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 146.34
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 174.73
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 203.71
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Twarda
common.buy 214.85

The French laundry cookbook captures, through recipes, essays, profiles, and extraordinary photography, one of America's great restaurants, its great chef, and the food that makes both unique. One hundred and fifty superlative recipes are exact receipts from the French Laundry kitchen - no shortcuts have been taken, no critical steps ignored, all have been thoroughly tested in home kitchens. If you can't get to the French Laundry, you can now re-create at home the very experience the Wine Spectator described as "as close to dining perfection as it gets." Bouchon cooking is about elevating to elegance the simplest ingredients, because the best food isn't necessarily what is served at white-tablecloth restaurants, and the best meals - as most chefs will tell you - don't require the most expensive ingredients or lots of them or lots of steps. The only thing that's required is that you care about all the stages of the process - the slow browning of sliced onion for an onion soup, the proper cutting of the potatoes for a gratin, the right amount of salt on a raw chicken, how long you cook a pot de creme. All the emblematic bistro dishes are here, interpreted and executed as they've never been before.

Informacje o książce

Pełna nazwa Complete Keller
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2006
Liczba stron 600
EAN 9781579652937
ISBN 157965293X
Kod Libristo 04233312
Wydawnictwo Artisan
Waga 5210
Wymiary 290 x 294 x 77
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Priory of the Orange Tree Samantha Shannon / Miękka
common.buy 43.92
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 138.42
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.97
TOP
French Laundry, Per Se / Twarda
common.buy 253.67
TOP
Japanese Patisserie James Campbell / Twarda
common.buy 75.92
TOP
Korean Vegan Cookbook Joanna Lee Molinaro / Twarda
common.buy 110.23
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 254.37
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 396.10
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 253.67
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 198.80
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 115.54
TOP
Alinea Grant Achatz / Twarda
common.buy 279.45
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 198.80
TOP
Relae Christian Puglisi / Twarda
common.buy 174.73
TOP
Plenty More Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 110.23

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo