Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Confectionery Science and Technology

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Confectionery Science and Technology Richard W Hartel
Kod Libristo: 16380819
Wydawnictwo Springer International Publishing AG, październik 2017
This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In... Cały opis
? points 392 b
669.87
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 325.91
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Twarda
common.buy 286.43
Chocolatier's Kitchen / Twarda
common.buy 633.09
Science of Chocolate Stephen Beckett / Miękka
common.buy 162.45
Science of Bakery Products William P Edwards / Twarda
common.buy 150.32
Sugar Confectionery Manufacture E. B. Jackson / Twarda
common.buy 1 402.20
Bakery Products Science and Technology 2e Weibiao Zhou / Twarda
common.buy 1 436.37
Choux Royalty Tacy Layla Tacy / Miękka
common.buy 44.59
The Astonishing, 2 Audio-CDs Dream Theater / CD Audio
common.buy 71.25
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Twarda
common.buy 979.46
Dietary Chinese Herbs Yanze Liu / Twarda
common.buy 1 030.17

This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In the first two sections, the chemistry, structure, and physical properties of the primary ingredients are described, as are the characteristics of commercial ingredients. The third and fourth sections explore the processing steps for each of the major confectionary groups. The manner in which ingredients function together to provide the desired texture and sensory properties of the product is analyzed, and chemical reactions and physical changes that occur during processing are examined. Practical tips and common problems are also discussed in each section. Designed as a complete reference and guide, Confectionary Science and Technology provides personnel in industry with solutions to the problems concerning the manufacture of high-quality confectionary products.

Informacje o książce

Pełna nazwa Confectionery Science and Technology
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2017
Liczba stron 536
EAN 9783319617404
ISBN 3319617400
Kod Libristo 16380819
Waga 1246
Wymiary 186 x 263 x 37
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo