Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Connecticut Farm Table Cookbook

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Connecticut Farm Table Cookbook Christy Colasurdo
Kod Libristo: 09032657
Wydawnictwo WW Norton & Co, czerwiec 2015
The Connecticut Farm Table Cookbook brings home cooks a stellar collection of 150 delicious recipes... Cały opis
? points 61 b
103.51
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Gravitating Towards Success Daniel Theyagu / Miękka
common.buy 120.66
Taking the Sell out of Sales NATALIE KLUN / Miękka
common.buy 35.29
Mabus Puppet Masters Eric Jason Lattier / Miękka
common.buy 92.24
Anointed for Success Reverend Lelia Burgess / Miękka
common.buy 87.65
Annual Report / Twarda
common.buy 199.55
Collectio Vaticana 81-119 Eduard Schwartz / Twarda
common.buy 745.76
Living in the Heat of the Battle Willard R Simmons / Miękka
common.buy 77.18
Arctic Drift. Polarsturm, englische Ausgabe Clive Cussler / Miękka
common.buy 44.87
History of England. Copyright Edition. John Lingard / Miękka
common.buy 146.19
Are You Ready to Die? Edward Cook Jr. / Miękka
common.buy 65.11

The Connecticut Farm Table Cookbook brings home cooks a stellar collection of 150 delicious recipes from the Nutmeg State's celebrated chefs and the dedicated farmers, fishers, ranchers, foragers, and cheese makers they partner with to create dynamic New American and New England fare. This is the best of regional and farm-to-table cuisine from food producers and purveyors whose commitment to sustainability and quality is evident in everything they do. As consumers have demanded more locally grown foods, more organics, and foods with fewer additives, the locavore movement has taken hold across the U.S. Every state and region has their own unique products and their own version of healthful, wholesome, innovative cuisine. The Connecticut Farm Table Cookbook showcases delectable specialties that the state's growers and chefs are creating using local microgreens, heirloom lettuces, sunchokes, ramps, quail eggs, Burrata, bison, chevre, heritage-breed pork, oysters, and more. Recipes are presented clearly and are easy to follow; they utilize ingredients that are readily available no matter where you shop. Along with mouthwatering recipes and beautiful photography you'll be treated to fascinating profiles of food producers, chefs, and restaurants. This celebration of Connecticut's healthy, sustainable food scene is a collection to savor and return to again and again.

Informacje o książce

Pełna nazwa Connecticut Farm Table Cookbook
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2015
Liczba stron 328
EAN 9781581572568
ISBN 1581572565
Kod Libristo 09032657
Wydawnictwo WW Norton & Co
Waga 1030
Wymiary 206 x 254 x 20
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo