Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Cooking at Home

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Cooking at Home Priya Krishna
Kod Libristo: 35716167
Wydawnictwo Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale, październik 2021
NEW YORK TIMES BESTSELLER The founder of Momofuku cooks at home . . . and that means mostly ignori... Cały opis
? points 64 b
110.13
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Spy x Family, Vol. 4 Tatsuya Endo / Miękka
common.buy 42.48
TOP
Vita e Dolce Letitia Clark / Twarda
common.buy 129.28
TOP
Let's Make Ramen! Hugh Amano / Miękka
common.buy 71.25
TOP
Poison Jungle (Wings of Fire, Book 13) Tui T. Sutherland / Miękka
common.buy 40.28
TOP
Discipline Equals Freedom Jocko Willink / Twarda
common.buy 102.42
TOP
Art of Avatar The Way of Water Tara Bennett / Twarda
common.buy 122.76
TOP Wyprzedaż
Star Wars: Secrets of the Galaxy Deluxe Box Set Daniel Wallace / Miękka
common.buy 225.99
Something Deeply Hidden Sean Carroll / Twarda
common.buy 93.10
Salumi Michael Ruhlman / Książka
common.buy 144.31
From Lukov with Love Mariana Zapata / Miękka
common.buy 87.98
Crystals for Beginners Karen Frazier / Miękka
common.buy 55.71
Charcuterie Michael Ruhlman / Twarda
common.buy 140.70

NEW YORK TIMES BESTSELLER The founder of Momofuku cooks at home . . . and that means mostly ignoring recipes, using tools like the microwave, and taking inspiration from his mom to get a great dinner done fast.NAMED ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR BY NEW YORK POST AND TASTE OF HOME David Chang came up as a chef in kitchens where you had to do everything the hard way. But his mother, one of the best cooks he knows, never cooked like that. Nor did food writer Priya Krishna s mom. So Dave and Priya set out to think through the smartest, fastest, least meticulous, most delicious, absolutely imperfect ways to cook. From figuring out the best ways to use frozen vegetables to learning when to ditch recipes and just taste and adjust your way to a terrific meal no matter what, this is Dave s guide to substituting, adapting, shortcutting, and sandbagging like parcooking chicken in a microwave before blasting it with flavor in a four-minute stir-fry or a ten-minute stew. It s all about how to think like a chef . . . who s learned to stop thinking like a chef.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo