Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Cooking for Geeks, 2e

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter
Kod Libristo: 09269255
Wydawnictwo O'Reilly Media, Inc, USA, listopad 2015
This educational and highly useful book shows the hacker and maker communities how to bring science... Cały opis
? points 85 b
144.51
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 168.45
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 185.87
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 155.63
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.48
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 131.89
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 237.35
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 214.92
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 71.20
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 144.51
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 394.90
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.06
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 185.87
Culinary Artistry A Dorenburg / Miękka
common.buy 97.94
Patisserie Melanie DuPuis / Twarda
common.buy 183.97

This educational and highly useful book shows the hacker and maker communities how to bring science into the kitchen. Cooking for Geeks will appeal to a broad audience of scientists, cooks, and programmers who want to experiment with food the way they tinker with technology. It allows them to test new food creations by applying the same technical approach they use to debug software or hack hardware. Whether or not they know how to cook, this book helps readers discover a new method to cooking through experiments that let them see the algorithms behind recipes.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 132.39
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 138.20
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.89
TOP
Horus Heresy - Galaxy in Flames Ben Counter / Miękka
common.buy 38.05
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 138.20
TOP Wyprzedaż
Phantom of the Opera Gaston Leroux / Twarda
common.buy 40.65
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 138.40
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 237.35
TOP
Deep Learning Ian Goodfellow / Twarda
common.buy 421.54
TOP
Vegan: The Cookbook Jean-Christian Jury / Twarda
common.buy 204.80
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.28
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 119.47
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 115.57
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 79.21
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Twarda
common.buy 116.07

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo