Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Copper Bioavailability and Metabolism

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Copper Bioavailability and Metabolism C Kies
Kod Libristo: 02179685
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., wrzesień 2011
Nutrition is truly a science of the 20th century. That physiological disabilities could be caused by... Cały opis
? points 358 b
608.73
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


mascara do pai morto G Rego Jonatas / Miękka
common.buy 237.94
Foot-and-Mouth Disease Virus B. W. J. Mahy / Miękka
common.buy 793.83
Enhancing Classroom-based Talk Gillies / Twarda
common.buy 996.27
Die große Welt Colum McCann / Miękka
common.buy 55.54
Soul Snare Charlene Yoder / Twarda
common.buy 168.73
Atmosphere and Ionosphere Vladimir Bychkov / Twarda
common.buy 516.18
Dynamic Models for Volatility and Heavy Tails Andrew C Harvey / Twarda
common.buy 573.93

Nutrition is truly a science of the 20th century. That physiological disabilities could be caused by a lack of exogenous substances which could be supplied by foods is a concept of relatively recent origins. It is not surprising, therefore, that, until the last few years, much of nutritional science research was tied to: 1) establishing a cause and effect relationship between a physiological problem and its cure/prevention by a chemical substance in food; 2) quantifying the amount of the substance (nutrient) needed to prevent deficiency symptoms; and 3) quantifying the amounts of nutrients found in various food substances. That a nutrient might be present in apparently adequate amounts in foods consumed by an individual but could not be fully utilized because of the concurrent consumption of anti-nutrients has been recognized as being an important problem as, for example, iodine-deficiency goiters resulting from consumption of gOitrigens. That less specific, less dramatic interactions among nutrients and among nutrients and other food components might enhance or inhibit the absorption of nutrients from the intestines or of the metabolism of nutrients within the body is an area of current concern.

Informacje o książce

Pełna nazwa Copper Bioavailability and Metabolism
Autor C Kies
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2011
Liczba stron 307
EAN 9781461278559
ISBN 1461278554
Kod Libristo 02179685
Waga 562
Wymiary 170 x 244 x 18
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo