Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Cuisine Du Temps

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Cuisine Du Temps Jacque Reymond
Kod Libristo: 01350775
Wydawnictwo New Holland Publishers, wrzesień 2013
Surprise, imagination, emotion, memory-these are the key elements behind the food of Jacques Reymond... Cały opis
? points 64 b
109.43
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


What Happens in London Julia Quinn / Miękka
common.buy 37.20
Trnava na starých pohľadniciach Milan Kazimír / Twarda
common.buy 43.80
Das kreative Kind Maria Montessori / Miękka
common.buy 122.73
Zapowiedź
Heidarviga Saga Bryant W. Bachman / Miękka
common.buy 215.96
Breast Cancer in the Post-Genomic Era Antonio Giordano / Miękka
common.buy 374.52
South China Sea Pinxian Wang / Twarda
common.buy 659.91
Dependence Analysis for Supercomputing Utpal Banerjee / Miękka
common.buy 262.48
Masnawi Sacred Texts of Islam: Book Six Mawlana Rumi / Miękka
common.buy 131.23
Much Laughter, a Few Tears Blanche Caffiere / Miękka
common.buy 76.92
Marketing Engineering Marcus R. Schneider / Miękka
common.buy 192.75

Surprise, imagination, emotion, memory-these are the key elements behind the food of Jacques Reymond. Cuisine du Temps features Jacques Reymond's classically based cuisine embracing Asian tastes and using the freshest produce that has made him one of the most outstanding food innovators of his time. Jacques Reymond has continuously developed his cuisine with an eye to Asia - impressed by the incredible fragrance of the condiments and the clarity and purity of the cuisine. But the changes have been gradual, and his attitude remains founded on the standards set by the three-star restaurants of France where he trained. With a collection of recipes ranging from the classics such as Beignet of Blue Swimmer Crab and Calves Liver Foie Gras style, to the inspirational Lamb Cutlet Farcie with Silverbeet and Tamarind and Ginger Dressing and a selection of amazing desserts including Clafoutis of Cherries and Pear Gingerbread Pudding with Sauce Suzette, unique ice-creams and sorbets, and a glossary. Cuisine du Temp will inspire and excite everyone from the humble weekend cook to connoisseurs and chefs. This large format book with more than 100 stunning photographs will be a cookbook classic.

Informacje o książce

Pełna nazwa Cuisine Du Temps
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 288
EAN 9781742574226
ISBN 174257422X
Kod Libristo 01350775
Waga 1225
Wymiary 227 x 281 x 20
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo