Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Culinary Herbs and Spices of the World

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Culinary Herbs and Spices of the World Ben Erik van Wyk
Kod Libristo: 02087996
Wydawnictwo Royal Botanic Gardens, styczeń 2014
In Culinary Herbs and Spices of the World, Ben-Erik van Wyk offers the first fully illustrated, scie... Cały opis
? points 134 b
229.22
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Těsnopis Ludmila Nováková / Miękka
common.buy 16.91
Wazzup? collegium / Miękka
common.buy 43.13
Mathematik-Übungen - Ausgabe 2006 Horst Erdmann / Karta
common.buy 48.74
Lehrbuch der Infrarotthermografie. Thomas Zimmermann / Miękka
common.buy 140.73
Beste Burgerkochbuch Fur Den Taglichen Tisch Agnes E. Weber / Miękka
common.buy 337.94
Moral Theory and Medical Practice K. W. M. FulfordBaroness Warnock / Miękka
common.buy 268.87
Automata, Languages and Programming, 2 Teile Jos C.M. Baeten / Miękka
common.buy 221.92
Einstieg in die Konjunkturpolitik Guenther Klein / Miękka
common.buy 161.76
Functional and Operatorial Statistics Sophie Dabo-Niang / Twarda
common.buy 796.80
Faustine Ida von Hahn-Hahn / Miękka
common.buy 130.82
Christian Theology in Asia Sebastian C. H. Kim / Twarda
common.buy 341.14

In Culinary Herbs and Spices of the World, Ben-Erik van Wyk offers the first fully illustrated, scientific guide to nearly all commercial herbs and spices in existence. The book covers more than 150 species, from black pepper and blackcurrant to white mustard and white ginger, detailing the propagation, cultivation, and culinary uses of each. Introductory chapters capture the essence of culinary traditions, traditional herb and spice mixtures, preservation, presentation, and the chemistry of flavours, and individual entries include the chemical compounds and structures responsible for each spice or herb's characteristic flavour. Finally, the book offers a global view of the most famous use or signature dish for each herb or spice, satisfying the gourmand's curiosity for more information about new dishes from little-known culinary traditions. People all over the world are becoming more sophisticated and demanding about what they eat and how it is prepared. Culinary Herbs and Spices of the World will appeal to those inquisitive foodies in addition to gardeners and botanists.

Informacje o książce

Pełna nazwa Culinary Herbs and Spices of the World
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 320
EAN 9781842465011
ISBN 1842465015
Kod Libristo 02087996
Wydawnictwo Royal Botanic Gardens
Waga 960
Wymiary 177 x 242 x 33
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo