Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Cultural History of Food in the Modern Age

Książka Cultural History of Food in the Modern Age
Kod Libristo: 09486945
Wydawnictwo Bloomsbury Publishing, listopad 2015
In the modern age (1920-2000), vast technological innovation spurred greater concentration, standard... Cały opis
? points 134 b
227.83
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


Food Jean Luis Flandrin / Miękka
common.buy 89.33
How Food Made History B W Higman / Miękka
common.buy 178.07
Food and Feast in Tudor England Alison Sim / Miękka
common.buy 51.84

In the modern age (1920-2000), vast technological innovation spurred greater concentration, standardization, and globalization of the food supply. As advances in agricultural production in the post-World War II era propelled population growth, a significant portion of the population gained access to cheap, industrially produced food while significant numbers remained mired in hunger and malnutrition. Further, as globalization allowed unprecedented access to foods from all parts of the globe, it also hastened environmental degradation, contributed to poor health, and remained a key element in global politics, economics and culture. A Cultural History of Food in the Modern Age presents an overview of the period with essays on food production, food systems, food security, safety and crises, food and politics, eating out, professional cooking, kitchens and service work, family and domesticity, body and soul, representations of food, and developments in food production and consumption globally.

Informacje o książce

Pełna nazwa Cultural History of Food in the Modern Age
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2015
Liczba stron 288
EAN 9781474270045
ISBN 1474270042
Kod Libristo 09486945
Wydawnictwo Bloomsbury Publishing
Waga 574
Wymiary 268 x 172 x 20
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Cows, Pigs, Wars, and Witches Marvin Harris / Miękka
common.buy 62.91
TOP
Wild Fermentation Sandor Ellix Katz / Miękka
common.buy 105.98
Cardfight!! Vanguard 8 Akira Itou / Miękka
common.buy 41.27
Whole Colin T. Campbell / Miękka
common.buy 67.49
How Food Made History B. W. Higman / Twarda
common.buy 362.64
Language of Food / Twarda
common.buy 69.49
Cannibals and Kings Marvin Harris / Miękka
common.buy 71.88
Fine Dining / Miękka
common.buy 62.51
Food History / Twarda
common.buy 854.91
Oxford Handbook of Food History Jeffrey M Pilcher / Twarda
common.buy 1 015.65
Organon der Heilkunst Samuel Hahnemann / Miękka
common.buy 103.79
Variations of the Welfare State Franz-Xaver Kaufmann / Miękka
common.buy 516.10

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo